Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a helyi fogamzásgátlókról? (Pl. Pharmatex) Mennyire megbízhatóak?
Nagyon szèpen köszönöm.
Mindenkèpp ellàtogatok az orvoshoz úgy a biztos
A párommal már 1-1,5 éve használjuk a pharmatex hüvelytablettát, eddig nem lettem terhes. Eleinte bevált, nem volt semmi probléma, aztán a páromnak lett egy kisebb baja. Olyan mintha savas hatású lenne és azt csinált egy s mást vele. De ez mind azért volt, mert amikor bevizeztem és felhelyeztem, a bemenetnél maradt egy kicsi így az nem tudott hol feloldódni... Egyébként felhelyezés után le kell törölni a bemenetet és akkor nem lesz semmi probléma.
Mi soha nem alkalmaztunk megszakítást. De az is igaz, hogy e mellett jó ha naptár v. hőmérő módszert választjátok.
Nem olyan biztonságos védekezési módszer. Azoknak a pároknak ajánlják, akiknél nem baj, nem jelent gondot ha becsúszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!