Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretne'm megtudni h mi a ve'leme'nyetek arro'l, hogy ha kilyukadt a gumio'vszer azuta'n miuta'n a pa'rom elment akkor mennyi az ese'llye, hogy teherbe essek?
Én azt szeretném megtudni, mi ez a ' jel, minden szóban? Lejárt a "w" korszaka?
Az a baj, hogy közvetlen mensi előtt lehetséges a megtermékenyülés. (menstruáció utáni 10 nap az, amikor kicsi az esély, de ekkor sem 0-a)
10 nap múlva azért nézzetek egy tesztet.
A nő bármelyik napon teherbe eshet!!!! Mikor tanuljátok már meg?
Én a helyedbe nem várnék 10 napot meg mittom én. Mennék a tiniambulanciára 72 órás fogamzásgátlót felíratni. Ha kicsúszol az időből akkor mehetsz abortuszra...De te tudod....
Ne keverjük az abortusz 12-ig hétig lehet elvégezni, szóval abból még nem csúszik ki...az esemény utáni tabletta az amit szigorúan 72 órával a szex után kell bevenni.
Bár tény, hogy jobban jártok ha a biztonság kedvéért vesztek egy esemény utánit. Jobb mint egy esetleges terhességmegszakítás.
Szerintem félreértelmezted a válaszom.
Nem azt írtam, hogy kicsúszik az abortuszból. De ha vár 10 napot akkor kicsúszik a 72 órás tabletta lehetőségéből, és utána már csak az abortusz segít a nem kívánt terhességen...
11:44
Nincs ékezete te agyoniskolázott,
Egyébként pedig zerintem kicsi az esélye a terhességnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!