Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségű a csajod/pasid?
Nyilvan azoknak szol a kerdes akiknek nem magyar
Hogy jottetek ossze? Miota?
Bocsi, véletlen rányomtam a küldésre :DDD
A barátom, és német. Egy éve vagyunk együtt, a mi iskolánkba kezdett járni, és segítettem neki a magyarban. Még most is segítek neki a magyarban. :)
#1 voltam ^^'
Ez mintha már lett volna tegnap, na nembaj :)
Nekem már nem a párom, csak az exem. Algír és portugál származású francia volt, én kint voltam nyelvtanfolyamon Franciaországban, és ott találkoztunk. Ott voltam két hónapig, majd mikor hazajöttem, távkapcsolatban folytattuk, de az nem ment, szóval összességében 3 hónapig voltunk együtt.
18L :)
Bosnyák származású a barátom, de kicsi kora óta osztrák állampolgár (átjöttek Jugóból), és teljesen annak is vallja magát.
2 éve jöttünk össze egy fesztiválon.
8as
Ha a pasid Jugoszláviában született, akkor jugó, nem pedig bosnyák. Csak úgy jelzem.
#9 : mivel történelmileg ma már nincs Jugoszlávia, ezért nem jugóztam le. Azt hiszem, ezen senki nem akadt fent, rajtad kívül...
A mai, önálló Bosznia területén született, így megfelel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!