Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen nemzetiségű a csajod/pa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nemzetiségű a csajod/pasid?

Figyelt kérdés

Nyilvan azoknak szol a kerdes akiknek nem magyar

Hogy jottetek ossze? Miota?

2016. jún. 17. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
A barátom, és német. :)
2016. jún. 17. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Bocsi, véletlen rányomtam a küldésre :DDD

A barátom, és német. Egy éve vagyunk együtt, a mi iskolánkba kezdett járni, és segítettem neki a magyarban. Még most is segítek neki a magyarban. :)

#1 voltam ^^'

2016. jún. 17. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Török, lassan kb. masfel eve, ha jol szamolom. Kint eltem, ott talalkoztunk, most tavkapcsolatban vagyunk :)
2016. jún. 17. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Ez mintha már lett volna tegnap, na nembaj :)

Nekem már nem a párom, csak az exem. Algír és portugál származású francia volt, én kint voltam nyelvtanfolyamon Franciaországban, és ott találkoztunk. Ott voltam két hónapig, majd mikor hazajöttem, távkapcsolatban folytattuk, de az nem ment, szóval összességében 3 hónapig voltunk együtt.

18L :)

2016. jún. 17. 21:56
 5/11 anonim válasza:
Indiai, már elég régóta együtt vagyunk.Egy kisebb kiruccanás közben találkoztunk, ott jöttem rá hogy igenis létezik szerelem első látásra.:)
2016. jún. 17. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én barátom spanyol és másfél éve vagyunk együtt. Egy nyaralás alkalmával találkoztunk, lényegében szerelem volt első látásra. Azóta távkapcsolatban élünk viszong a közeljövőben szeretnék kiköltözni hozzá Spanyolországba.
2016. jún. 18. 04:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaj, mar megint jon a lepontozgatas :'D. Komolyan, nektek nincs eletetek mint egy ilyen szimpla kerdest lesni es azon toprengeni hogy "na, ez a nemzetiseg nem tetszik nekem mert sotetebb a bore/mas a vallasa/3 fule van"? Szanalmas.
2016. jún. 18. 06:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Bosnyák származású a barátom, de kicsi kora óta osztrák állampolgár (átjöttek Jugóból), és teljesen annak is vallja magát.

2 éve jöttünk össze egy fesztiválon.

2016. jún. 18. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:

8as

Ha a pasid Jugoszláviában született, akkor jugó, nem pedig bosnyák. Csak úgy jelzem.

2016. jún. 18. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 : mivel történelmileg ma már nincs Jugoszlávia, ezért nem jugóztam le. Azt hiszem, ezen senki nem akadt fent, rajtad kívül...

A mai, önálló Bosznia területén született, így megfelel?

2016. jún. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!