Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti milyen nemzetiségű pasikkal szexelnétek szívesen?
Volt már szerencsém külföldiekhez (dél-amerikaiak), de kíváncsi típus vagyok. Egy izmos, szőke ausztrál szörföst tuti kipróbálnék :) Valamint nekem bejönnek az arab/török pasik is, na komoly kapcsolatra nem, de egy-egy éjszakára simán. Meg egy görög félistent se rúgnék le magamról. ;) De hosszú a listám ilyen téren...
Egyedül a feketék és az ázsiaiak (mármint akiknek ferde a szemük - nem tudom szebben megfogalmazni) nem tetszenek.
Nekem a bakancslistámon az egyik pont az, hogy mind a 6 főrassz egy "példányával" lefeküdjek :D
Bár az Ázsiaiak nem annyira jönnek be, de azért biztos találni "jófélét"
Amúgy akik nagyon vonzanak:
-Latinók
- Izraeli férfiak (ne kezdjétek írogatni a "csatlakozzak az ISIS-hez feleségnek" dolgokat, nem minden egyes izraeli terrorista, nyugodjatok le a p*csába)
- Feketék, Mulatt(fekete és fehér bőrű szülő) pasik
- Dél Amerikai férfiak
Iszonyat érzékiek és szexisek ezek a pasik :3
+ egy olyan igazi, szőrös, kockásinges kanadait sem hagynék ki ;)
3-as voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!