Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségű lányokról van a legjobb tapasztalatotok az ágyban?
Kíváncsi vagyok nektek milyen a tapasztalatotok a különböző nemzetiségű lányokról.
1-1 lány még nem jelenti hogy reprezentatív lenne ez a statisztika, csak kíváncsiság...
Nekem például a amerikai lányok nagyon bejöttek, ők az egyetemen tényleg megtanulnak mély torokkal szopni :D
Rajtuk kívül a brazilokról nagyon jó a véleményem, nagyon vadak.
Franciák viszont annyira nem adták.
És hát persze a magyar lányokról is csak jót tudok mondani ;-)
Egy thai barátnőm volt, én voltam az első neki de nagyon jól csinálta. Rohadt jó volt vele a szex, nagyon szerettem. A puncija nagyon szűk, de valami eszméletlenül jó volt, még rá is tudott szorítani. :)
19F
Szerinted hány ember engedheti ezt meg magának?:D
Én nem sajnáltam magamtól a nőket, de cigányon, németen, románon meg szlovákon kívül mást nem ütöttem be.
Egyébként a cigány az kellően hot volt, a német egy darab fa, a szlovák visszahúzódó, a román meg egy igazi ribizli, ketten kezdtük el szopatni:D
Jah és mindezt úgy, hogy 19 évesen már 2 éve férjes volt, csak a sulijával voltak itt cserediákként vagy minek.
Jah, meg egyszer lehetett volna egy olasz, de az hülye volt, ordított alapjáraton, mint a sakál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!