Mi a véleményetek, tapasztalatotok a kisállat biztosításról, és melyik a legjobb, mennyibe kerül? Hol érdemes megkötni? Milyen esetekben fizet? Mindent tudni szeretnék róla!
Én itt kötöttem, kb 3 éve. Ez idáig szerencsére nem kellett használnunk. Azért kötöttem, mert Speedyke előtti palotapincsim ( Blinky Bill) tacskó bénulásban meghalt, mert nem volt 140 ezer ft.-om, hogy kifizessem a műtétjét. Ez a biztosítás arra is fizetne, ha Speedykével ugyan ez történne. Havi ezer valahányszáz ft-ot fizetünk.
Bárhol, bármikor, bármilyen kisállattal történhet baleset. Egy egyszerű izomrándulástól kezdve, a csonttöréseken keresztül egészen a súlyos szemsérülésekig bezárólag hosszú a lista, és hosszú lehet a kezelés ideje is. Ez idő alatt Ön megfizeti a röntgenezést, az altatást, a kezelések és utókezelések és felhasznált eszközök költségeit. Már a legolcsóbb biztosítási csomag is megtéríti Önnek ezeket a költségeket.
Ahogy mi emberek, úgy házi kedvenceink is számos betegségtől szenvedhetnek. Ilyenkor szükségessé válhat számos laborvizsgálat, vérvétel, CT, EKG, ultrahang. Ezek mind-mind súlyos ezer forintokba kerülnek és akkor még nem beszéltünk a kezelés és utókezelés költségeiről. A kisállat-biztosítás ezeket mind megtérítheti Önnek.
Nekünk a Groupamánál van a lakásbiztibe építve.
Nem nagy összeg, az 53m2-es lakásra, némi ingóságra+ékszerre vagyunk bebiztosítva+egy kisebb összegű életbiztosítás is benne van + a kutya biztosítása, így fizetünk 2300Ft-ot havonta.
Nem sok kitétel van, 6 v 7 hónapnál legyen idősebb az állatka, legyenek meg az oltásai és kész. Nem kérdeznek semmit, mindenre fizettek eddig pár napon belül.
Néztem másik biztosító ajánlatát is korábban, kifejezetten kisállat biztosítást, egy csomó mindenre nem fizet.
ma 09:58
valóban 80 %-ot fizetnek? Mert nekem ez van az ajánlatban.
Igen, amik kifejezetten kisállat biztosítások, ők a fajtára jellemző betegségekre nem fizetnek, ezért választottam én is a groupamát, ott tényleg mindent fizetnek és igen, valóban a 80%-át!
2 csomag van, az egyik éves szinten 100eFt-ig fizet (mi ebben a csomagban vagyunk), a másik pedig 200eFt-ig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!