Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira felizgulok a barátnőmr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira felizgulok a barátnőmre, hogy ha beteszem neki max 2 perc es elmegyek. Hogyan változtassak ezen? 21/F

Figyelt kérdés

2016. jún. 17. 10:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
Gondolj közben apádra vagy a szomszéd alkoholistára, ahogy átpisál a kertetekbe
2016. jún. 17. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Lassíts, vagy állj meg ha közel vagy... Aztán újra kezdd el, és megint lassíts vagy állj meg ha elmennél. Ezt addig ismételd amíg kellően érzéketlen leszel, és vadul megtudd kefélni. :-D

Behatolástól számítva 5 percig nekem nagyon óvatosan kell dolgoznom, de utána 40-50 percig szinte nincs megállás, vagy akár tovább. :D

Írj ide ha sikerült!

2016. jún. 17. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Tisztelt egylövetű barátom!

Attól, hogy te csak egy lövést vagy hajlandó produkálni, nem azt jelenti, hogy ne lennél képes többre.

Van, még ott a tárban hidd el nekem.

Miután (f)elsültél megmosod, szépen megtisztogatod a fegyvered és újra bevetésbe küldöd.

Ezután sokkal hosszabb bevetésen,lehet részed mint eddig és a párod is jobban fogja élvezni a kalandot.

Ha jól kommandózol még hepienddel is végződhet a számára.

Akár kézi lőgyakorlatot is tarthatsz előtte…

35F

2016. jún. 17. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:

"Attól, hogy te csak egy lövést vagy hajlandó produkálni, nem azt jelenti, hogy ne lennél képes többre."

Tudod, kedves uccsó, gyanítom, ez nem a hajlandóság kérdése. Van, akinek több idegvégződés jutott a makkjába, mint neked, és neki fájdalmas a következő menet. Cserébe viszont nagyobbat élvez elsőre, mint te. Így megy ez falun. Nem vagyunk egyformák.

2016. jún. 18. 12:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Tisztelt Miquel!

Hol írtam, hogy egyből azonnal?

Elhiheted az enyém is baromira érzékeny ejakuláció után közvetlen…

Mindent meg lehet tanulni csak akarni, kell. Mint minden ez is fejben dől el, ha azon jár, az agyad hogy hamar el fogsz menni az úgy is lesz, én sem voltam mindig ilyen…

Ja és légyszi ne akard, már jobban tudni én mekkorát élvezek…

13 voltam

2016. jún. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!