Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szexelt már külföldivel? És kinek van külföldi párja?
2 hónapig kint voltam külföldön, és nem éreztem úgy, hogy vissza kéne fognom magam :D nem kezdeném el sorolni a nemzeteket. De nem bántam meg, egyszer élünk.
N
23:17
Gratulálunk!
A két dél-afrikai versenyzőt lekőrözted.
Én szerb pasival szexeltem,itt Magyaroszágon focizik egy nagyon ismert csapatban :) Nem volt nagy szám...de a személyisége megfogott,laza és jófej:D
20L
Engem nem érdekel, ha lepontoztok :)
A volt barátom algír és portugál származású francia volt. Csak pár hónapig voltunk együtt, de imádtam minden percét. Rajta kívül csak egy barátom volt, szóval nem tudom összehasonlítani, hogy a magyarság vagy a külföldiek jobbak-e :)
18L
Szexelni ,még nem szexeltem.
A csajaim eddig mind magyar állampolgárok voltak (egyik német származású,a másik szlovák/szláv).
Legnagyobb részben én se magyar vagyok.
Ui.:
Remélem kielégítő választ kaptál.
Véleményem szerint a kérdésed "kissé" provokatív ,nemde?
Legközelebb tapintatosabban kellene megkérdezned ,mert sokakból ez úgy látszik szélsőséges reakciókat vált ki (az ,hogy jogosan ,vagy sem az más kérdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!