Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok házi műpinát készíteni?
Figyelt kérdés
Hogy tudok olyan érzést kelteni magamnak !házilag!, mintha pinába dugnám a farkam? Hogyan tudok készíteni úgy mond "házi fleshlightot". Akik nem tudják mi az a fleshlight: műpina. Ezzel szerintem mindent elmondtam :D Árammal működik, és ugyanazokat a dolgokat tudja éreztetni szinte, mintha punciban járkálnál.
Szóval milyen eszközöket kell használjak, hogy ilyen érzést keltsek? Pontosabban olyan dolgot akarok én összehozni, amibe bele is tudom dugni a farkam.
2016. jún. 16. 16:44
11/14 anonim válasza:
még több ilyen kérdését, sírok:DDDD
12/14 pinkpancser válasza:
10#, remélem nem használt lufit árulsz :D
13/14 anonim válasza:
A forróvizes lufi az mennyire jó ötlet?
Csak úgy ne járj mint a mesében a farkas...
:)
14/14 anonim válasza:
10# vagyok
12# Attól függ milyet akarsz :D
13# Tudni kell a határaid, max vársz amig kicsit lehűl xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!