Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok házi műpinát készíteni?
Hogy tudok olyan érzést kelteni magamnak !házilag!, mintha pinába dugnám a farkam? Hogyan tudok készíteni úgy mond "házi fleshlightot". Akik nem tudják mi az a fleshlight: műpina. Ezzel szerintem mindent elmondtam :D Árammal működik, és ugyanazokat a dolgokat tudja éreztetni szinte, mintha punciban járkálnál.
Szóval milyen eszközöket kell használjak, hogy ilyen érzést keltsek? Pontosabban olyan dolgot akarok én összehozni, amibe bele is tudom dugni a farkam.
ha a felhlight házilag előállítható lenne, nem kerülne olyan sokba.
Fogsz egy poharat, ami hosszabb, és vastagabb a farkadnál
teszel bele két szivacsot, a két szivacs közé egy orvosi gumikesztyűt, aztán síkosító a farkadre, és kész.
(nem olyan mint az igazi. De ha olyan lenne, akkor nem lenne a szexjátékoknak piaca)
A szalonna arra is jó, hogy bele ne szoruljon a teásüvegbe.
Ó ti férfiak!
Nem olyan mint a pina, de ezek is egy érdekes élményt nyújtanak:
2 darab lufi tele forró vízzel, egymás mellé rakva.
a másik ha a csak 1 lufit használsz és annak a szájába rakod a brét.
A folyamatok többi részét nem részletezem de mindenképpen "jó" érzés mindkettő, mindenesetre jobb mint csak natúr a kezed, viszont a lufi ha a 2. esetnél nem is, az 1.-nél mindenképpen használhatatlanná válik (lehűl a víz), aztán ahhoz már tehetség kell, hogy azt cseréld vagy felmelegítsd külsőleg.
Próbáld ki, egyszeri alkalommal mindenképpen jó poén :)
Ugyanitt lufi eladó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!