Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet, hogy nem vagyok képes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem vagyok képes az orgazmusra? (21/l)

Figyelt kérdés

Se masztival, se pasival nem megy, pedig rengeteget próbálkoztam :/

Rágörcsölve nem vagyok, el tudom engedni magam, és a neveltetésem sem olyan, hogy gátak lennének bennem.

Létezik olyan, hogy valaki se csiklói, se hüvelyi orgzamusra nem képes?

2016. jún. 16. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem vagy eléggé felizgulva szexuálisan.
2016. jún. 16. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
éppen ez az, hogy nagyon fel tudok izgulni, és nagyon élvezem, kívánom is a dolgot.
2016. jún. 16. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
légyszi a privátban a "mert nem én dugtalak" típusú üzeneteket hanyagoljuk, hanem inkább ide írjatok valami hasznosat :D
2016. jún. 16. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem rágörcsölsz. Ez nem tudatos, tudat alatti, ezt nem tudod irányítani.

A sikertelenség, a félelem benned van. És azért teszed, hogy legyen orgazmusod.

Nekem pasival sokáig nem volt, ez fél évet jelent, a végén már tiszta depressziós lettem miatta, az egész önértékelésem nulla lett.

És akkor elmentem egy orvoshoz. Azt mondta lépésről lépésre kell haladni. Ha neveltetés, bántalmazás nem történt a dolog úgy néz ki, hogy amikor egyedül vagy, nyugi van, nem zavarhat senki, gondolj egy szép helyre. Tengerpart, szikla teteje, sivatag, édes mindegy. Ezt a helyet nézd behunyt szemmel, képzeld el, hogy fentről az égből ereszkedsz le. Először a nagyobb, majd a legkisebb részleteket - pl kis bogarak - is látod. Ez kb 10 perc!!! Második nap, ugyanezt megteszed, az idő itt 8 perc (telódat állítsd be) képzeld oda magad meztelenül. Állva, fekve mindegy. Nézd meg magad, nézd meg, milyen szép vagy. Mi az ami szép magadon. És itt vége. A 3. nap ugyanez, az eleje 5 perc, utána megnézed magad, utána azt, ami szép rajtad simogatod. Befejezted. A következő alkalommal szintén az elejétől ismételd, az idő az elsőre 5 perc marad. Csak a melledet simogathatod. Ha felizgulsz, akkor is abba kell hagyd mindíg ez fontos!

A következő alkalommal tovább lépsz megint, ezt célszerű napi, kétnapi szinten tehát valamelyest rendszeresen csinálni. Elkezded magad simogatni, ahol jólesik. És abbahagyod. Az a lényeg, hogy azt tanulod meg ezzel, hogy maga a tested érintése mit vált ki belőled, jó érzés az egész, és nem arra koncentrálsz, hogy most ma 16.57-kor el kell élveznem. Szerintem érthető így a lényeg, javaslom próbáld ki, nekem ez segített.

2016. jún. 16. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
jó szexre való képességet fejleszteni-építeni kell, nem jön máról-holnapra:)
2016. jún. 16. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem is igy van:)
2016. jún. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!