Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Számomra nagyon kellemetlen.
Semmit ne csinálj, ez így jó :)
A fiúknál ez másképp van. Szerintem őt sem zavarja. De komolyan mondom. Ez annál izgatóbb :))
Az értelmes választ köszönöm. Válaszolva, lehet nem lenne gáz, csak az egész szobát az én hangom tölti be.
Kedves második válaszolónaka pedig ajánlanám a méltán híres könyvespolcot, rajta a rengeteg olvasnivalóval, az biztosan érdekesebb mint a buta kérdésemet olvasgatni :)
miért kellemetlen?
van aki hangos, van aki nem...
inkább az együttlétet élvezd, ne hülyeségeken töprengj :P
23F
"azt veszem észre hogy a lábaim közül engem néz és vigyorog."
Tehát neki kimondottan tetszik az élvezeted hangja! Szóval ne fogd magad vissza, hisz úgyse tudod! Max ha kontrollálod az élvezetes, amit viszont nagyon nem kellene!
Vannak férfiak - pl. én is - aki azt vallja, hogy egy nő orgazmus közben a legszebb. Ezért néz téged akkor, s ne legyél zavarban, mert ha nem lennél szép és vadító, akkor valószínű nem lennél nála... Hidd el ennek így kell lenni, ha ilyen vagy, akkor így csináld, pláne ha így jó neked. S a hangzavarod, olyan mint egy trófea számára, hogy istenkirály amit csinál és te élvezed. Erről ennyit.
Ő meg néma közben. Valószínű úgy lett szocializálva erre. Pl.: családiház, koli szoba, stb. stb. stb. Nem volt neki alkalma hangosan bőgni orgazmus közben. Fogadd el, hidd el hogy élvezi. Amikor legközelebb a szádban élvez el, te is nézz fel rá, amikor lenyeled. Imádni fogja.
Először is miért nem vele beszéled ezt meg?
Másodszor ha zavarná, szerintem látnád rajta…..
Amúgy meg, ha neked így jó és őt nem zavarja hol a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!