Mostanában elég gyakran (túl gyakran) járok pisilni, reggelente feszít a hasfalam és futni kell a wc-re. Ez elég kellemetlen. Mostanában kezdtem el szedni az Amino 5600 nevű készitményt, lehet-e ennek a mellékhatása? Álljak le róla? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 22:51
1/3 A kérdező kommentje:
jah amugy még annyit, hogy a vizeletem szine ugyanoylan mint volt, ha ez számitana esetleg. és nem csak vizelési inger mert mindig kijön a normális adag pisi :D
2009. szept. 23. 23:00
2/3 anonim válasza:
Orvos látott? Valószínű ő többet tudna mondani egy laborvizsgálat után (vér, vizelet)! Minél előbb menj orvoshoz, lehet vesegyulladás, vesehomok. Addig is igyál sokat! Az Amino5600-nak lehetnek ilyen mellékhatásai, hisz' ez egy izomgyarapító szer?! Mutasd meg az orvosodnak!
Jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
na hát kisérletezgettem kicsit :D elég meglepő lett az eredmény. mikor szedtem az amino 5600at sokat jártam wc-re. aztán ahogy egy napot kihagytam minden megnit normális lett :D aztán megint szedtem és megint pisiltem, és igy tovább :D szoval szerintem nem vmi komoly vesebaj csak valami kisebb mellékhatás :D de azért elég kellemetlen.
2009. szept. 25. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!