Mit gondoltok kipróbálhatom a CreTOR kreatin készítményt ha még nem vagyok 18? lessz valami bajom?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 18:37
2/13 dirtboy válasza:
nem lesz semmi bajod,de mivel felmerült benned ez a kérdés ezért már azt is tudom hogy nem fog használni neked.
viccen kívül mondom
3/13 A kérdező kommentje:
ezt miből gondolod? miért te nem voltál illetve vagy fiatal? 17 vagyok, no mindegy egy próbát megér..
2011. szept. 12. 18:44
4/13 dirtboy válasza:
hogy kell szedni mond már meg nekem,hogy szednéd???? csak kíváncsi vagyok segíteni akarok a magam stílusában
5/13 dirtboy válasza:
egyébként voltam fiatal én is
6/13 A kérdező kommentje:
Rendes bodybuilder oldalról nézett kajával + Fogyassz 2 kapszulát edzés előtt 30 perccel. A pihenőnapokon szintén 2 kapszula reggel, éhgyomorra. Késő délutáni órákban ne fogyaszd.
2011. szept. 12. 18:52
7/13 A kérdező kommentje:
remélem kielégítő választ kaptál
2011. szept. 12. 18:52
8/13 dirtboy válasza:
emeld az adagot 4re mert a 2 kevés lesz, másik pedig hogy nem ártana mellé por formájú kreatin monohidrát és ezt csak edzés napon kéne szedni.
por monohidrat: 1g-hoz/ 1 deci víz
és töltési időszak kell neki.
azt nem értem hogy ha tényleg képben vagy az étkezéssel és tudod mi az a kreatin akkor hogy kérdezhetted meg hogy lesz a bajod tőle? na mindegy
örülök hogy végül kellemesen csalódtam benned
9/13 dirtboy válasza:
mármint a kreator-t kéne csak edzésnapon szedni
10/13 A kérdező kommentje:
mert ezen az oldalon meg azt írja, hogy
21 éven aluliaknak, terhes- és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott!
most már gondolom érted ,de eldöntöttem rendelek ilyet és köszönöm a válaszokat ment a pontozás :D
2011. szept. 12. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!