Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már tolószékes fiúval?
Az egyik főnököm öccséről van szó. Jó fej fiú, pár évvel fiatalabb nálam, de mindig kedves, figyelmes és humoros. Nem tette tönkre az a tény, hogy tolószékhez van kötve.
Őszinte leszek: attól félek, hogy szex közben csinálhatok vele valamit, amitől még jobban megsérül.
Mire kell figyelni?
Ne csak a fizikai dolgokkal számolj-ő ismeri a testét, ha olyat csinálnál szól.
gondold át nagyon komolyan, mert a kerekes szék egy elég elszigetelt életforma, kevesebb csaj néz felé, így Te már most is istennő vagy a szemében.
Ha meggondolod, nagyon megbánthatod, egy ilyen kapcsolatból nem egyszerű kilépni..
Komoly párkapcsolatot szeretnél tőle, ha jól értem, ugye? :)
Látszólag elfogadta a helyzetet, gondolom van már tapasztalata így is, illetve elképzelései. Szerintem ha finoman is, de nyugodtan rálehet kérdezni a dolgokra. Mondd el neki, hogy nem őt akarod bántani, csak számodra még új a helyzet, de teljesen nyitottan állsz hozzá, elfogadtad, megkedvelted így is, de szeretnél egy kis útmutatást, mert nem szeretnél gondot okozni neki az ágyban (sem).
Persze nem ilyen nyomi módon foglald össze, mint én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!