Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok, ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, ez normális?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, akivel már ismerjük egymást kb. 8 éve, viszont eddig nem annyira vonzódtunk egymáshoz, mostmár egyre inkább. Elég komolyabb testi kontaktusokba szoktunk kerülni. Tegnap is mentünk hazafele, egy tömbháznyira lakunk egymástól, viszont egy keskeny sövényen kell eljutni odáig, és elég sok fa borítja, nem szokott ott senki lenni általában, és hát ott eléggé egymásra másztunk, viszont szex nem volt, csak eljátszottunk egy olyasmi félét ruhán keresztül. Mármint mindketten álltunk, a lánynak az egyik lábát felemeltem, és a lába közzé nyomtam a farkam, és ott dörzsölgettük. Meg a csajon egy jéger volt, ami kicsit bevágott neki, aztán oda felnyomtam az ujjam, ott nyögött egyet, aztán már nem tudtunk ellen állni, felmentünk hozzá, és ott is játszogattunk egymással, viszont mindketten szüzek vagyunk, és nem nagyon szeretnék még elveszíteni.. :/ Van egy pár gifem, ilyeneket csináltunk, és máskor is szoktunk, viszont tegnap kicsit a lyuknál is engedte hogy körözzek a farkammal. Szerencsére lassan elmenős tipúsú vagyok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ahoz képest, hogy 8 éve már ismerjük egymást, osztálytársak is voltunk, normális ez?? Nem vagyunk egymásba szerelmesek, legalábbis én nem, és ő is bátran állítja, és látszik is rajta, viszont játszdozni egymással imádunk.. :D

2016. jún. 15. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. jún. 15. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Én 19, lány 18.
2016. jún. 15. 18:55
 3/5 anonim válasza:
Egy kort jó lenne mellébiggyeszteni!
2016. jún. 15. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez komoly. Ahogy előadtad, meg ezek a gifek. Nekem totál felállt ettől.
2016. jún. 15. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Mákos nagy szerencséd van, örülj a szerencsédnek, ha ez nem kamu kérdés!

Amúgy ez kezdetnek jó, innét lehet tovább fejlődni!

Beszéljétek meg kinek hogy a legjobb, tanítsátok egymást.

Ha komoly kapcsolatban ledztek valakivel akkor hálás lesz a tapasztalatért amit már megszereztetek.

És ha komoly akcióra kerülne sor, védekezés!!! ;)

2016. jún. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!