Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác folyton hangsúlyozza, hogy ő hetero, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Én elhiszem, hogy az, csak ez fura egy kicsit. Mert aki hetero, az nem szokta ezt örökké hangoztatni. Másrészt külsőre és viselkedésre is teljesen olyan, mintha meleg lenne...2016. jún. 15. 16:05
2/7 anonim válasza:
tipikus bigott, azért hangsúlyozza folyton mert nem biztos magában és reméli, hogy képes meggyőzni magát azzal, hogy mindenhol és mindenkiben azt súlykolja, hogy heteró
3/7 anonim válasza:
Azert van mert biztos szerelmes egy papba
4/7 anonim válasza:
"Mert aki hetero, az nem szokta ezt örökké hangoztatni."
De a melegek sem, így tehát se hetero, se homoszexuális nem lehet. Kevesen tudják, de van egy harmadik lehetőség is...a Nagyon Heteroszexuális, az ilyen emberek annyira heteroszexuálisak, hogy csak na, és szeretik bizonygatni ezt. Én is ilyen vagyok, de tényleg!
5/7 anonim válasza:
Esélyes, hogy látens gabonaféle.
6/7 anonim válasza:
Amennyi meleg van manapság, már nem is csodálkozom, hogy valaki kiemeli, hogy ő nem az.
7/7 anonim válasza:
Én is nagyon és határozottan heteró vagyok! És ki is hangsúlyozom ha egy "kétes" ember kerülget!
De én külsőre és viselkedésre is pasis vagyok! Ha ezek után egy meleg próbálkozik és visszautasítom, akkor ne csodálkozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!