Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és a tanga?
Figyelt kérdés
Lányok, ti mióta használtok tangát és miért? Csak azt használjátok vagy mellette normált/franciát is? Nem tartjátok egészségtelennek?2016. jún. 13. 17:10
11/12 anonim válasza:
2 éve hordok tangát, amikor megvan akkor francia. Sokkal kényelmesebb mint bármi más, és szerintem nem egészségtelen ha megfelelően tisztálkodik az ember... 16L
12/12 anonim válasza:
Kb. egy éve többnyire tangát hordok, szerintem kényelmes és sokkal jobban néz ki pl. gatya alá, mint egy másfajta bugyi. Persze vannak sima és francia bugyijaim is, de többségben tangát hordok. Nekem egyelőre nem lett tőle semmi bajom, odafigyelek a higiéniára, de persze ha mégis adódik majd belőle problémám, akkor áttérek franciára:) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!