Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és a tanga?
Figyelt kérdés
Lányok, ti mióta használtok tangát és miért? Csak azt használjátok vagy mellette normált/franciát is? Nem tartjátok egészségtelennek?2016. jún. 13. 17:10
1/12 anonim válasza:
15 éves korom óta,szinte mindig tangát hordok. Párom is imádja, szeretem tangában neki mutogatni a popsimat. 20/l
2/12 anonim válasza:
Egyszer vettem fel de borzalmas kenyelmetlen szamomra.Maradok a francia csipke-bugyiknal.Kenyelmes es sokkal szexibb benne a fenekem mint egy tangaban.
19L
3/12 anonim válasza:
Én személy szerint nem szeretem, engem zavar. A franciát szeretem nagyon, főleg az olyat aminek csipkés a széle, kényelmes is és a páromnak is tetszik.
24/L
4/12 anonim válasza:
15éves korom ota
csak azt :)
alváshoz veszek fel francia bugyit vagy kisnadrágot naturba :D de ha megyek valahova általába tanga van rajtam
barátom is azt szereti a legjobban
18/L
5/12 anonim válasza:
Én tízen pár éves koromban kezdtem el használni, aztán valamiért egyszer csak nem tartottam kényelmesnek és áttértem a francia bugyira. Azóta is csak olyanokat hordok!
6/12 anonim válasza:
Kb 12 éves korom óta azt hordok az esetek többségében. Ha annyira egészségtelen lenne, gondolom csak lenne valami bajom, de nincs.
21/L
7/12 anonim válasza:
15 évesen keztem :) nekem kényelmes :)
Csak tanga vagy bugyi nélkül forrónaci :)
25/L
8/12 anonim válasza:
16 óta és leginkább csak azt hordok
9/12 anonim válasza:
12 éves korom óta mert kényelmes és nincs bugyivonal :) Amikor megjön csak akkor használok franciát. Egyáltalán nem egészségtelen annak, aki megfelelően tisztálkodik. 26
10/12 anonim válasza:
Nalam a csipke a lenyeg, akar tangarol akar franciarol van szo :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!