Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem a pasikat? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a pasikat? (lent)

Figyelt kérdés
Van nője,ha tud mindig keres,szexelni akar velem,csak a szexről beszel velem. De miért ilyen fontos,hogy meg?ugjon? Pasik, akit ennyire megakartok d?gni azt a nőt csak tárgynak tekintitek? Hogy akarhattok olyannal szexet,aki iránt semmit nem éreztek,akkor miért akarjátok annyira?

2016. jún. 13. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne légy naiv, tud ő másról is beszélni, de mivel rád csak úgy néz, mint akit muszáj megdugnia, ezért változást se várj. Ilyen téren sztm működik a bekategorizálás. Valakit csak úgy megdugni sose tudnál, mert többe nézed, van akivel viszont sose tudnál komoly kapcsolatot létesíteni, mert csak megpkaolnád és kész. Keress olyan partnert, akit nem csak ez motivál, ha kapcsolatba akar lépni veled. 26/F
2016. jún. 13. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:

az is lehet ám, hogy megteszel olyanokat, amiket a barátnője nem...

hogy miért fontos, hogy dugjunk? mert dugni jó (meg oráloztatni...)

2016. jún. 14. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó nektek, lányok!

Van pinátok,

és nem kívánjátok.

Viccet félretéve 8-as okfejtése helytálló. Annyiban javítanám, hogy nem feltétlenül a komoly szándék dönt. Nálam ez úgy működött, hogy mindig komoly szándékkal kezdtem ki valakivel, aztán kiderült, hogy a csaj mennyire tud partnerem lenni. Első (és nagyon komoly) szűrő a szex volt. Ilyenkor "bukott el" a legtöbb kapcsolat, és persze ezt a lányok úgy élték meg, hogy a szemét disznó csak szexet akart, aztán lelépett. Pedig nekem is kudarc volt minden ilyen szakítás, hisz kezdhettem elölről mindent. Ennek ellenére nem alkudtam, amíg meg nem találtam azt a nőt, aki úgy istenigazából el tudta kapni a tökömet.

Az sem igaz, Mr Pofon, hogy a sokáig váratás szűrőkét működne. Gondolj csak bele! Minél többet feccölsz valamibe, akár anyagi, akár érzelmi, vagy fizikai szinten, annál többet ér neked. Minél többet dolgoztál valamiért, annál becsesebb lesz, és annál nehezebben mondasz le róla. Tehát sokan a "most már csak azért is!" elvet követve kivárják a szexet.

2016. jún. 14. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
*szűrőként
2016. jún. 14. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Megkövetlek, Mr Pofon, nem így akartam fogalmazni, hanem így: nekem más a véleményem, Mr Pofon. Sietős volt a válaszom, és ezért rövidre (és faragatlanra) fogtam. Bocsesz.
2016. jún. 14. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!