Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg úgy van, hogy a férfiak nagy része nem tud úgy pu. Nyalni, hogy az nektek igazán jó?
Hát van, aki nem tud.
A férfiak nagy részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem próbáltattam ki velük...:D
Bocsi, nem lány vagyok, de passzol a helyzetem.
Én tudom, hogy jó vagyok benne, nem véletlenül, mert 110%-os beleadással megtettem mindent, és látszott is a hatása. Szerintem, ha te is így állsz hozzá, nem kell tartanod tőle, akikről ők beszélnek, azok azért olyanok, mert megtehetik. Ők megkapják jobban, amit akarnak, és nem szorulnak nagyobb adásra, nálam ez a helyzet fordítva volt, nagyon semmibe voltam véve, érzéketlen tárgynak ezért ezzel is akartam többet elérni, hogy viszonzásként majd ez visszajöjjön. Persze ez nem így működött, de ha az átlagnál a pasik akik nem erőltetik tovább az első pár alkalom után, amikor kifáradnak tőle akkor sose lesznek igazi torpedók.
Sajnos ez ilyen, nem igazságos mert pont a jobbik szívhat vele, és irigylem azokat a pasikat, akik sose akartak nagyon javítani magukon.
De akkor miért nem mondjátok lányok, hogy bocs ez nekem nem jó! És tanítjátok meg hogy nektek hogy jó!
Egyépként azért tettem fel a kérdést mert valaki nagyon meglepődött és megdicsét, :) pedig csak azt csináltam amit szoktam és csak úgy simán megy. Nem gondoltam hogy ez ilyen extra dolog lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!