Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Tényleg úgy van, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg úgy van, hogy a férfiak nagy része nem tud úgy pu. Nyalni, hogy az nektek igazán jó?

Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát van, aki nem tud.

A férfiak nagy részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem próbáltattam ki velük...:D

2016. jún. 12. 20:51
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Bocsi, nem lány vagyok, de passzol a helyzetem.

Én tudom, hogy jó vagyok benne, nem véletlenül, mert 110%-os beleadással megtettem mindent, és látszott is a hatása. Szerintem, ha te is így állsz hozzá, nem kell tartanod tőle, akikről ők beszélnek, azok azért olyanok, mert megtehetik. Ők megkapják jobban, amit akarnak, és nem szorulnak nagyobb adásra, nálam ez a helyzet fordítva volt, nagyon semmibe voltam véve, érzéketlen tárgynak ezért ezzel is akartam többet elérni, hogy viszonzásként majd ez visszajöjjön. Persze ez nem így működött, de ha az átlagnál a pasik akik nem erőltetik tovább az első pár alkalom után, amikor kifáradnak tőle akkor sose lesznek igazi torpedók.

Sajnos ez ilyen, nem igazságos mert pont a jobbik szívhat vele, és irigylem azokat a pasikat, akik sose akartak nagyon javítani magukon.

2016. jún. 12. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy amikor igyekszel, próbáld meg ne a nyalást élvezni, az az a része amikor magadnak is csinálod. Akkor leszel a legjobb, ha azt próbálod élvezni, ahogy őt minél jobban felizgasd. Ehhez önzetlenség kell, csak szólok, hogy mindenképp csak olyannak csináld, aki megérdemli...
2016. jún. 12. 20:57
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
lehetsz akarmilyen onzetlen ha egyszeruen nem tudsz nyalni
2016. jún. 12. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A szex ezen része speciel tanulható :)
2016. jún. 12. 21:29
 6/15 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Úgy. Én évekig hittem azt, hogy egyszerűen csak nem nekem való az orál pont emiatt. Közben csak ők voltak bénák :D
2016. jún. 12. 21:40
 7/15 anonim ***** válasza:

Osztom a 6-os véleményét.

25/N

2016. jún. 12. 21:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Több rossz élményem volt, mint jó. De csókkal ugyanaz a helyzet, és szerintem van némi korreláció a jó csók és a jó nyalás közt.
2016. jún. 12. 22:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Amit utolsó ír abban én is biztos vagyok. Érzékien és vadul csókolsz, úgy tudod ezt az orálban is (van egy ilyen "csók-intelligencia", ami valahol az érzelemhez köthető szerintem és ugyanez működhet ott is). Úgyhogy ez is egy jó jel az első csóknál ;)
2016. jún. 12. 22:57
 10/15 A kérdező kommentje:

De akkor miért nem mondjátok lányok, hogy bocs ez nekem nem jó! És tanítjátok meg hogy nektek hogy jó!

Egyépként azért tettem fel a kérdést mert valaki nagyon meglepődött és megdicsét, :) pedig csak azt csináltam amit szoktam és csak úgy simán megy. Nem gondoltam hogy ez ilyen extra dolog lenne! :)

2016. jún. 13. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!