Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány százaléka tud igazán jól puncit nyalni? Más női tapasztalatok érdekelnek
Aki nagyon sokáig csinálja, aki úgy csinálja ahogy ti szeretitek, akivel akár többször is elélveztek, amíg nyal.
Akikkel eddig voltatok, azok alapján mekkora az aránya azoknak, akik ebben értik a dolgukat?
10 ből 2 jo csak
hálistennek tudom ki az a kettő aki jol csinálja és orgazmust is okoz vele a többiről nem is beszélve
Én már több tucat cikket elolvastam a nyalásról, amit nők írtak, és G-pont masszázsról is néztem oktatóvideót, mert csak a gondolata is felizgat, ha elképzelek egy nőt, ahogy az orgazmustól görcsösen remeg az ágyon.
Csak sajnos még nem találtam meg az igazit, akivel kipróbálhatnám ezeket élőben. :(
Az 5-öséhez hasonló válaszokat várok főleg. Ahány férfi volt az életedben, abból mennyi nyalt jól? Vagy ilyesmi.
Nem tudom kinek fáj az, ha egy nő azt mondja 10-ből csak 2 férfi nyal jól. (Sok nő meg rosszul szopik, ezt a férfiak mondják.)
"Nem tudom kinek fáj az, ha egy nő azt mondja 10-ből csak 2 férfi nyal jól"
Annak a 8-nak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!