Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindynette 20 abbahagyása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindynette 20 abbahagyása után valami kellemetlenségek? Tapasztalatok érdekelnek!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van itt, de én erre a konkrét fogamzásgátlóra csak egy-kettot találtam :(

Gondolom egyénfuggo ugye?

Foleg a pattanasok érdekelnek, nekem a tabi szedése elott is, tabi szedése alatt is voltak pattanások(nem akné, hanem csak néha kijott egy-ketto) így remémelem, hogy ha abba hagyom, nem lesz rosszabb. Pattanásokra ugyis erossebb foggatlot szoknak irni, tudtommal, lindynette meg az alacsonyabbak koze tartozik, nem?

Szoval, tapasztalatok? :)

L, 22

2012. nov. 18. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs köze a fogamzásgátló tablettának a pattanások kialakulásában / meggátolásában!
2012. nov. 18. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Remélem! Mostani egy-két pattanásomat azt hiszem, hogy a stressz okozza :(
2012. nov. 18. 12:38
 3/5 anonim válasza:

Ne legyen igazam, de én 1 hónapja hagytam abba a tablettát, rá 3 hétre úgy tele lett az arcom és mellkasom nehezen gyógyuló pattanásokkal, hogy azóta is szenvedek velük. Egyik kolléganőm is így járt, ő ezért kezdte el ismét szedni (csak szünetet akart tartani, de ilyen áron nem vállalta ezt be).

Persze mindenki másképp reagál a hormonális készítményekre s annak elhagyására, így nem feltétlen jelentkezik nálad is pattanás.

2012. nov. 18. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:

esetleg pár pattanás,rendszertelen menstruáció!

tényleg egyénfüggő!

2012. nov. 18. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
2.valaszolo, és neked elotte voltak pattanások?Tabletta szedese elott?
2012. nov. 18. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!