Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Lovagló pózban nehezek a duci lányok vagy azért elbírjátok őket?
Figyelt kérdés
Aggódom, hogy esetleg túl nehéz vagyok a partneremnek és nem bír el! 162/68 vagyok, szóval még tűrhető, de nem szeretném ha kellemetlen lenne neki, ha lovaglás közben pl. a mellkasára támaszkodom. Szerintetek ez rendben van? 24/l2016. jún. 11. 22:12
11/14 anonim válasza:
Ezt most azért nem értem mert azért a térdeddel tartod magad, a kezedet meg máshova is rakhatod, nem az egész súlyoddal fogsz ránehezedni. Meg nyilván tisztában van azzal milyen vagy, mert látja hogy nem vagy könnyű alkat, szóval max majd irányít ha neki nem megfelelő.
12/14 anonim válasza:
anyám, nők :)) 68 k az pehely súly
14/14 anonim válasza:
Legalább tisztában lennél a pózzal...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!