Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk már attól is fel áll ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk már attól is fel áll ha beszélgettek egy lánnyal akin kivágott felső van és elég nagy a cicije?

Figyelt kérdés
Ilyenkor minél hamarabb meg akarjátok ölelni/csókolni?
2016. jún. 11. 09:34
 1/8 Titok 20+/f ***** válasza:
Volt rá példa a lány direkt incselkedett velem de ölelés lett a vége. Ölelés közben megszólal: Valami nyomja a pocim biztos az öved lesz. hát nem az övem volt... Nemis volt rajtam öv és ezt ő is tudta.
2016. jún. 11. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, egy random lányt nem akarok megölelni, megcsókolni. Ha olyan lányról van szó, akivel randizunk vagy tetszik és olyan a téma, akkor egyből feláll. De mindig nem, ha nagymellű lánnyal beszélgetek..
2016. jún. 11. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Nekem ez a kombináció halálos, alig írom magam visszafogni.31 f
2016. jún. 11. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen működik igy a dolog:))
2016. jún. 11. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocs, nem vagyok fiú, de én már tapasztaltam ilyet egyszer, amikor egy két házzal lejjebb lakó srácnak, akinek kölcsön adtam egy pc játékot és visszahozta és beszélgettünk egy pár szót róla, akkor végig a melleimhez beszélt (nagy melleim vannak és a felső is mélyebben dekoltált volt :) ) és látszott hogy elkezdett dudorodni neki :D

Észre se vettem volna, ha nem kezd el dobolni a lábaival, inkább nem reagáltam semmit, mert nem akartam kínos helyzetbe hozni :D

24/l

2016. jún. 11. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:
5. nem tudom te hogy vagy vele de engem eléggé zavar ha valaki végig a mellem bámulja
2016. jún. 11. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Férfiak, ilyenek, a cici megbolondítja őket. Ez van. Nekem sem éppen a legkellemesebb, amikor egy férfi nem a szemembe néz amikor mond valamit hanem a cicimet stíröli, de hát...

(5ös)

2016. jún. 11. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, heteró vagyok, és engem pl nem igazán izgatnak a mellek, szóval simán tudom tartani a szemkontaktust :O

18f

2016. jún. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!