Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk már attól is fel áll ha beszélgettek egy lánnyal akin kivágott felső van és elég nagy a cicije?
Bocs, nem vagyok fiú, de én már tapasztaltam ilyet egyszer, amikor egy két házzal lejjebb lakó srácnak, akinek kölcsön adtam egy pc játékot és visszahozta és beszélgettünk egy pár szót róla, akkor végig a melleimhez beszélt (nagy melleim vannak és a felső is mélyebben dekoltált volt :) ) és látszott hogy elkezdett dudorodni neki :D
Észre se vettem volna, ha nem kezd el dobolni a lábaival, inkább nem reagáltam semmit, mert nem akartam kínos helyzetbe hozni :D
24/l
Férfiak, ilyenek, a cici megbolondítja őket. Ez van. Nekem sem éppen a legkellemesebb, amikor egy férfi nem a szemembe néz amikor mond valamit hanem a cicimet stíröli, de hát...
(5ös)
Érdekes, heteró vagyok, és engem pl nem igazán izgatnak a mellek, szóval simán tudom tartani a szemkontaktust :O
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!