Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a "jobb"? Szeretőnek lenni, vagy megcsalt félnek?
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek zöldet adtam:)
A megcsalt fél nevelgeti, öntözi, védi a fát, a szerető leszedi a gyümölcsöt.
En pl jobb szeretek gyümölcsöt majszolni, de kinek mi..:D
Sok igazat írtatok,de talán ezt még nem.
A megcsalt nem maga választja,ezt az állapotot,(hiszen ki szeretné átélni ezt a fájdalmat),de a szerető önként lép bele egy foglalt emberrel való viszonyba.Jogos, ha írjátok, van olyan, hogy nem tudja.. Igen.de ha kiderül ,és benne marad, akkor megérdemli a szenvedést...
Viszont a megcsalt,önhibáján kívül kerül ebbe a méltatlan és fájdalmas helyzetbe....
Voltam megcsalt, nemcsak itt filozofálok,de szerető sose lennék leszek, így nem tudom jobb e annak lenni...
szerintem jobb,mert ő csak a szépet, és jót kapja a lopott órák alatt a férjből...
A "megcsalás" /nagy szavak/ mindig létezett! Ez olyan mint az evolúció! A fajfenntartás mellett, ösztönösen törekedsz a legjobb bikával tehénnel összebújni! Ráadásul nálunk "gondolkodó" /haha/ lényeknél, még beleszól a szerelem is!
Ha volt valaki akivel kavartam, attól még kellett az otthoni szex is! De van olyan aki az egyik helyett választ valami mást, de mégis együttmarad a régivel! És ilyen férfi is, nő is akad! Csalni jobb mintha megcsalnak! De ezzel nem kell soha megbántani a másikat! Általában nem ellene irányul a dolog, csak kevés, és nem akarod eldobni mert szereted, illetve ott a család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!