Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek a 12-13 cm kicsi?
Figyelt kérdés
állva ekkora. Lankadtan 8 cm. Szerintetek nagyon kicsi? őszintén! nem haragszom meg :) és ekkora nem lenne elég? a nagyobb méret vonzóbb számotokra? ha igen miért? 19/F2016. jún. 10. 18:09
1/12 anonim válasza:
engem tökéletesen kielégitett már ekkora méret! és volt hogy a nagy pedig nem! az igaz hogy nem nagy a 12-13cm, de nem azon a +3-4 cm-en mulik.
2/12 anonim válasza:
Igen az,helyedben elbújnék. 20cm alatt szóba sem álLok ilyen férfiakkal. :DDDDD
3/12 anonim válasza:
Nekem kicsi. Attól függ, kinek mekkora a hüvelye..
Nekem úgymond nem a méret számít, viszont szex közben ha nem érzem, akkor azért már lényeges.
Ne értsetek félre, nem sok fiúval voltam, és tartós kapcsolatban élek..
:)
21/L
4/12 anonim válasza:
Mindnek kicsi ez a méret, csak néhány beismerni, a többségük nem, főleg ha nem tartozik hozzá 4-4,5cm-es min vastagság. Te is jó leszel nekik exnek.
7/12 draskovb válasza:
K**a kicsi 😂😂😂 bujj elll 😂 am szerintem àtlagos méret 😀
8/12 anonim válasza:
eléggé
de 15 alatt is kicsinek mondható
persze biztos van kivétel, aki tudja használni :)
10/12 anonim válasza:
Annyira fogadni mernék, hogy a "20 alatt senkivel nem állok szóba" válaszok srácoktól jönnek :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!