Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eléggé félresikerült alakom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé félresikerült alakom van, fogyás után vajon jó lesz?

Figyelt kérdés

Mostani adatok (Zárójelben a kiindulási)

Mell: 113 cm ( 117 cm-ről)

Derék: 95 cm a legvékonyabb pont, 107 cm a köldöknél ( 123 cm-ről)

Csípő: 120 cm ( 128 cm-ről)

Comb: 77 cm ( 80 cm-ről)

112 ről fogytam, 102 kg-ra.

Ha a többi is lemegy vajon normális alkatom lesz? Mert így fura, hogy annyi lement felül, de alul széles vagyok, a combom hatalmas, vádlim is.

2016. jún. 8. 22:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Csináld végig és kiderül. Ennél okosabbat nem lehet írni.

Sokan megszépülnek ahogy lekerülnek a kilók.

Az hogy most van aki a popócicit látja benned és ajnároz az egy dolog, hol lesznek ezek amikor átlagos dolgokba kifáradsz ami egy egészséges embernek meg se kottyan? Meg akkor amikor lesajnálnak egy csomó helyen?

2016. jún. 9. 10:01
 22/29 Sunshinedoll ***** válasza:
Inkább arra koncentrálj, hogy legyen formád izommal. Az izom ad ormát, nem a csont meg lógó bőr.
2016. jún. 9. 10:26
 23/29 A kérdező kommentje:
Én ezt már elhataroztam :) magam miatt csinálom. És menni fog . :)
2016. jún. 9. 12:49
 24/29 anonim ***** válasza:

A körte alakkal semmi gond nincs, csak az nem mindegy, hogy mekkora a körte. Szóval alapjában véve ha marad egy kis csípő az nem gáz.

Az meg a legjobb, hogy magadért csinálod, a legtöbben azért adják fel, mert elkezd gyúrni egy pasi miatt, aztán a pasi lelép, akkor abbhagyja. Saját magad nem fogsz lelépni :D

2016. jún. 9. 17:38
 25/29 A kérdező kommentje:
én magam miatt is kezdtem bele , szerencsére a barátom támogat annak ellenére, hogy ő is azt vallja, hogy így is csinos vagyok, de hát lehetek csinosabb is :) miért ne hozzam ki a maximumot.
2016. jún. 9. 19:19
 26/29 anonim ***** válasza:
az oké, h diétázol, de ésszel kéne, és edzeni is mellé, mert még a maradék izmod is elszáll
2016. jún. 9. 23:03
 27/29 A kérdező kommentje:
ésszel persze, van segítségem (dietetikus, endokrinológus-belgyógyász, személyi edző által összeállított edzésterv )
2016. jún. 9. 23:21
 28/29 sx_barat válasza:

Biztos, hogy sikerülni fog "alulról" is fogynod, de találnod kellene valami sportot is a cél érdekében!

Fényképet tényleg küldhetnél!

2016. jún. 10. 01:16
 29/29 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok a sport ügyön . Gyors seta + erősítés megy eddig
2016. jún. 10. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!