Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha olyan szerelmes vagyok mint állat, mégis más farka izgat?

Figyelt kérdés
Repkednek a pillangók a hasamban,úgy szeretem a páromat,mégsem elég a farka. Nekem hiányzik az idegen érintés,az újdonság varázsa. Gusztustalan lenne titokban félrelépni,viszont más nem jut eszembe. Csakis Vele szeretném leélni az életem,de kételen vagyok csak vele élvezni a testi örömöket. Kiábrándulna belőlem ha ezt megtudná. Mit csináljak?

2016. jún. 8. 22:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés,köszönöm a normális válaszokat. A rosszindulatúaknak meg üzenem,nézzenek kicsit körbe a világban,nem csak olyan jellem létezik,amilyen Te vagy,meg az Anyukád,meg az Apukád. Sajnálom ha bárkinek a lelkivilágába is beletapostam a kérdésemmel, a 2 öngyilkoshajlamúnak pedig csak annyit mondanék,hogy Örülök,hogy nekem "csak" Ennyi bajom van,rátok nézve összeteszem a 2 kezem... Köszi Mégegyszer Mindenkinek.
2016. jún. 9. 08:59
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan kapcsolat ahol szóba lehet ilyet hozni, mi tudunk ilyenről beszélni, bár nem éltünk még ilyen lehetőségekkel, képesek lennénk a másiknak ezt is megengedni. Nem azért mert nem szeretjük egymást, éppen ellenkezőleg. Végül is nincs rá igényünk, de ez úgy derült ki, hogy beszélgettünk róla és egyikünk se sértődött meg a másik őszinte gondolatain. Legfeljebb azt mondta nekem ez nem jön be.

Ha a te pasid ezt nem tolerálja akkor ennyi. Vagy elfogadod, vagy le kell zárni a kapcsolatot és lehet kalandozni. Valahol arról is szól egy párkapcsolat, hogy a másik kedvéért akár a magunk "kárára" lemondunk dolgokról, megteszünk dolgokat...

2016. jún. 9. 10:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem élted még ki magad. Ez nem csak a pasiknál okoz gondot, hanem sok lánynál is. Jelen esetben vagy most lépsz félre vagy később, de szerintem biztos, hogy megteszed. Vagy megbeszéled a pároddal és ha nem juttok dűlőre, akkor lehet, hogy szakítás lesz. 36F
2016. jún. 9. 12:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#22! De szép válasz, milyen érett gondolkodás, de szép, hogy ennyire szeretitek egymást, hogy még ez is beleférne! Köszi, hogy beírtad! ;)
2016. jún. 9. 13:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Az enyém izgathatna! tudok titkot tartani! becsszó!
2016. jún. 9. 14:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem vagy te szerelmes. De majd felnősz és elég érett leszel hozzá hogy igazán megéld mi a szerelem.
2016. jún. 9. 14:32
 27/27 anonim ***** válasza:

szia ismeretlen kérdező. ilyen esetre találták ki a 3-as felállást ,legyetek nyitott kapcsolatban . Ez megold mindent és még szakítanotok sem kellene ;)

....csak egy tipp

sokan csinálják igy .nem csak te :$$ 30F

17/5

2016. jún. 10. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!