Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha olyan szerelmes vagyok mint állat, mégis más farka izgat?
Figyelt kérdés
Repkednek a pillangók a hasamban,úgy szeretem a páromat,mégsem elég a farka. Nekem hiányzik az idegen érintés,az újdonság varázsa. Gusztustalan lenne titokban félrelépni,viszont más nem jut eszembe. Csakis Vele szeretném leélni az életem,de kételen vagyok csak vele élvezni a testi örömöket. Kiábrándulna belőlem ha ezt megtudná. Mit csináljak?2016. jún. 8. 22:44
1/27 anonim válasza:
Ha őszinte és jó a kapcsolatotok beszéld ezt meg vele,hogy neked erre szükséged lenne néha .
Aztán a válasza alapján ráérsz arra ,hogy döntésre juss.
Lehet bele megy ,lehet nem..Két esélyes :)
Egy próbát megér :)
2/27 anonim válasza:
Kérdezd meg mi a véleménye a hármas felállásról.
3/27 anonim válasza:
Piskótát...
A pasik általában szeretik a lekváros piskótát.
4/27 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy nem lenne-e benne egy hármasban. Így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
Esetleg, ha a párod is vevő rá, járhatnátok néha szvinger klubba, vagy mibe.
5/27 A kérdező kommentje:
Szó sem lehet hármasról. 1. Biztos nem menne bele,még lánnyal se, 2. Én ha mást kívánok,nem akarom hogy ott legyen. Szeretem 100%-ban kielégíteni a partnerem,és csak rá koncentrálni. Ebben az esetben nem ő lenne az!
2016. jún. 8. 23:13
6/27 anonim válasza:
Hogy lehet valaki őrülten szerelmes, ha közbe mással dugna? :/ szerintem menj el dokihoz...
8/27 anonim válasza:
komolyan, ne mondja már nekem valaki, hogy normális, hogy valaki nagyon szerelmes de állandóan friss faszra vágyik...
9/27 anonim válasza:
rosszul fogalmaztam, * "ne mondja már nekem senki..."
10/27 anonim válasza:
Egy szánalmas r*b@nc vagy, nincs erre jobb szó
szegény barátodat sajnálom csak, de remélem hamarabb kidob mielőtt félrekefélnél meg amugy is.. Ha szeretnéd nem jutna ilyen az eszedbe se, te nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!