Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha olyan szerelmes vagyok mint állat, mégis más farka izgat?
Figyelt kérdés
Repkednek a pillangók a hasamban,úgy szeretem a páromat,mégsem elég a farka. Nekem hiányzik az idegen érintés,az újdonság varázsa. Gusztustalan lenne titokban félrelépni,viszont más nem jut eszembe. Csakis Vele szeretném leélni az életem,de kételen vagyok csak vele élvezni a testi örömöket. Kiábrándulna belőlem ha ezt megtudná. Mit csináljak?2016. jún. 8. 22:44
11/27 anonim válasza:
Az ilyenek miért mennek bele egy kapcsolatba ha tudják hogy át fogják baszni a másikat mert faszhiányuk van?? Ha tényleg szereted akkor mond el neki, had szakítson. Nagyon sajnálom a pasidat.
12/27 mantis religiosa válasza:
Lapozgasd a vasuti menetrendet! Aztán ha találtál egy szimpatikus vonatot, sétálj ki a sinekhez, és próbáld puszta kézzel megállitani. Egy életre szóló élményben lesz részed, és ezzel megoldódik a problémád. Sőt a párodé is.
13/27 Molino válasza:
Szerelmes vagy te a nagy francokat. Csak a palid biztosan eltud tartani de téged meg hajt a mocskos véred és mennél és legszívesebben lepippantanád az első szembejövő palit.
14/27 anonim válasza:
A kérdésben megadtad a választ. Éretlen vagy még a szerelemre, téged az állati ösztönök vezérelnek és csak egy húsdarabra van szükséged.
15/27 anonim válasza:
"Repkednek a pillangók a hasamban,úgy szeretem a páromat"
Na ez kapásból nem igaz. Kit akarsz meggyőzni, önmagadat vagy minket?
17/27 anonim válasza:
Menj, azt akaszd fel magad! Hidd el jobb lesz mindenkinek. De te nem vagy szerelmes. Gőzös sincs róla mi is az a szerelem. Már csak azért, mert ha lenne, akkor a büdös életben nem jutna eszedbe, h mással is megb#aszasd magad. Rá sem tudnál nézni másra, nem h elképzelni, h mással is szexelsz. Ráadásul úgy, h ha hármasban lennétek, akkor a harmadik féllel foglalkoznál inkább, és nem a pároddal. Szégyen, h az ilyenek párkapcsolatban élnek!!!
18/27 A kérdező kommentje:
"sétálj ki a sinekhez, és próbáld puszta kézzel megállitani."
"akaszd fel magad!"
Te jó Ég mennyi beteg ember van itt! 😁😁 Javaslom az ideggyógyászt,Nehogy véletlenül ez a megoldás jusson eszetekbe a Ti problémáitoknál is. Betegek..
2016. jún. 9. 07:47
19/27 anonim válasza:
Remélem kamu a kérdés, de ha mégse:
Én is átéltem ezt, tönkre is ment a kapcsolat, rengeteg szenvedés lett az eredménye. Nagyon gondold meg mit csinálsz. Szinte nincs olyan ember a földön aki fel tudja, fogni, hogy az érzelmek nélküli szex egy másik emberrel nem jelent többet.
20/27 anonim válasza:
Pontosan ilyen vagyok csak férfiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!