Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron rövidnadrágot, vagy szoknyát részesítitek előnyben, lányok?
Figyelt kérdés
korotokat is írjátok , légyszi2016. jún. 8. 21:35
1/12 anonim válasza:
Én mindkettőt egyformán szeretem, kedvfüggő!
24/N
2/12 anonim válasza:
Egyet ertek az elottem szoloval:)
16L
4/12 anonim válasza:
Biciklizéshez, kiránduláshoz mindenképpen a rövidnadrágot, de egyébként a szoknyákat (egyberuhákat) preferálom.
18/L
5/12 anonim válasza:
Inkább rövidnaci, de a szoknyát is szeretem.
19/L
6/12 anonim válasza:
rövidnaci, de szoknyát se utálom. 19l
7/12 anonim válasza:
Az egyberuhàt rèszesítem elonyben, ha nem fùj a szèl. Ha viszont olyan kedvem vam, akkor rövidgatyàt veszek fel :)17/l
8/12 anonim válasza:
Rövidnadrág inkább dd szoknya is jöhet vagy egyberuha:)
9/12 anonim válasza:
Miniszoknya bugyi nélkül. Imádom ha a szellő simogatja a puncim.
10/12 anonim válasza:
Bicajozáshoz egyértelmű rövidnadrág, egyébként meg ha időjárás engedi csakis szoknya vagy egyrészes ruhák, lehet rövid popsi takarós vagy akár földig érő maxi ruha is, mindet imádom.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!