Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chatsex? Wabcamsex? Lenne pár kérdésem. Férfiak és nők véleményét is várom. N
Figyelt kérdés
-Volt már olyan, hogy megtetszett a partner olyan értelemben, hogy elkezdtetek valamit érezni iránta?
- Lett belőle valaha igazi sex?
- Esetleg kapcsolat?
- Jelenleg van ilyen "kapcsolatotok"?
- (ha van) Mi a véleményetek a jelen partneretekről-érzelmek-szimpátia?
Köszi a válaszokat.
2016. jún. 8. 20:27
1/7 anonim válasza:
Nekem volt.sokat beszélgettünk aztán találkoztunk a lánnyal..szinte már tudtunk egymásról mindent,és megbeszéltük hogy csak szex,és kidpróbállunk mindent amit mással nem tudott..évekig nagyon sokat,és sokszor szexeltünk,és egyikünk sem bánta meg:)
2/7 anonim válasza:
ezt komolyan felnőtt koru emberek is csinálják????
4/7 anonim válasza:
Szoktam beszélgetni és lett is már belőle szex a gyakorlatban is. f.
5/7 anonim válasza:
Még nem volt volt belőle semmi,de jó lenne ha lenne.
6/7 Molino válasza:
Chatruletten én is szoktam hébe-hóba verni a brokkantyút, lehetett volna szex is csak nem volt kedvem kimenni Mordor-ba (Románia)
7/7 anonim válasza:
Anno chat.hu-n megismertem egy lányt, beszélgettünk szóba jött a szex hát leírtam neki mit tennék vele :D A vége az lett hogy kocsiba ült és eljött hozzám :D Szexeltünk egy hatalmasat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!