Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lány vagyok. És nemrégiben egy csajos estén az egyik barátnőnk elmondta, hogy eddig Ő 15 pasival sexelt. Ezen én meghököltem egy kicsit, de ez csak nekem sok? Lányok véleményét várnám főleg! Megköszönném ha korotokat is odairnátok.
Mindenkinek megvan a maga életszemlélete. Én azt mondom, inkább az élete párját keresse az ember. Ehhez pedig általában nem sok emberrel kell lefeküdni
Bár lányok véleményét kérdezted, férfi vagyok, én is soknak tartom. De kinek mi...
30+ /F
éli az életét, tapasztalatot szerez. Ennyi nem több. Ettől Ő nem r*b*nc. Jobb lenne ha mondjuk 30-35 évesen jönne rá, hogy mennyi mindent nem próbált még és oda-vissza csalja a férjét/élettársát?
had csinálja, ha neki jól esik.
27F
Szerintem az évente 1-2 bőven bele fér. Mondjuk valakivel van fél évet és már közben szexelnek is, simán rendben van.
Mondjuk te vagy 24, 16 évesen elveszted, évente 2, akkor az 16 srác. Kimondva sok, de valójában csak fél évente 1 pasas, akivel akár járhattál is.
Szóval nem sok, csak annak tűnik. 26 vagyok amúgy.
Szerintem nem szabad ez alapján senkiről következtetést levonni. Szép és jó az az ideológia, hogy keressük az igazit, és akkor elég azzal az eggyel is. De néhányan túl könnyen odaírjátok hogy "nem nehéz". Mi van ha ő is, vagy más is akinek több partnere volt ugyanúgy a nagy szerelmet keresi, de nem járt még sikerrel? Arra is gondoljatok hogy lehet valaki úgy megy bele kapcsolatokba hogy komolyan gondolná, de ilyen-olyan okokból mégsem jön össze a dolog. Nem tudom most már pontosan melyik válaszoló utalt rá, hogy az ilyen meg olyan egyszerű, meg hogy minek sokáig keresgélni. Örülök neki hogy vannak szerencsésebb emberek, de ha jobban belegondolunk sokunknak nem sikerül elsőre-másodjára megtalálni a nagy ő-t, és akkor simán emelkedhet ez a szám. Szóval én nem tartanám soknak. (persze ha egy nagyobb szám úgy jön ki, hogy a 70%-a egyéjszakás, ott már elgondolkodnék, DE akkor is, ő élete, joga van eldönteni mire vágyik és mire van szüksége éppen) Nekem egyébként csak 2 volt még, de egyre inkább úgy gondolom, hogy innentől már azt sem bánnám ha jönne még 20, csak közte legyen majd az az egy aki együtt is marad velem végül.
22/L
Ha pasi lenne, akkor is ki lennél akadva rajta?
Csomó hasonló, aggódó hangvételű kérdést írogatnak ki a lányok (amiket aztán moderálnak annak rendje és módja szerint) de hogy lehet az, hogy soha a büdös mocskos életben nem aggódott még senki a könnyűvérű pasi ismerőse miatt?
Nekik nem oszlik szét varázslatos módon az erkölcsök a sok szextől?
Komolyan, most láttam itt egy olyan kérdést, hogy a pasi azon izgul, hogy belemenjen-e egy viszonylag normális kapcsolatba, vagy dugjon minden este mást.
Hol vannak annak a szerencsétlennek az aggódó barátai?
Kérdező, törődj a magad dolgával!
21/N
7. nekem ne lenne fogalmam a komoly kapcsolatról?? Nem ismersz minek oltogatsz? 18 évesen megismertem életem nagy szerelmét,10 hónapot vàrtunk az első szexel... Mert nem a szexről szól egy kapcsolat... Több évig együtt voltunk,esküvőt terveztünk stb.. Mikor szakítàsra került a sor egy évig rà se néztem màs pasira,depressziós voltam és hidd el nagyon is tudom mi a szerelem meg a gyereknevelés... De az hogy 20-on évesen volt több partnerem azért miért is vagyok ribi? hm?
Elmondom a legtöbb esetben komoly kapcsolatot akartam ahol a pasi volt aki megcsalt/kihàtràlt úgy hogy összeköltöztünk pl. A 11 pasi úgy adódott hogy én kis naiv pi..csa kerestem a szerelmet,hittem a pasiknak akik csak szórakoztak,ennyi... Igen volt egyéjszakàs kalandom is de azért senki előtt nem mentegetőzök. Az sem épp úgy volt ahogy Te azt elképzeled szerintem... Ha ismernél lehet nem lotyóznàl le... Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!