Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lány vagyok. És nemrégiben egy csajos estén az
egyik barátnőnk elmondta, hogy eddig Ő 15 pasival sexelt.
Ezen én meghököltem egy kicsit, de ez csak nekem sok?
Lányok véleményét várnám főleg! Megköszönném ha
korotokat is odairnátok.
11/24 anonim válasza:
Èrdekes,hogy mindig a nők vannak elhordva minden lotyónak közbe a pasik nagy része naponta szexfilmekre veri,szétbulizza magàt minden este hogy ezer meg ezer nőt fektessen meg stb.. Mi az oka annak hogy a pasik oltogatjàk sokszor a nőket mikor nekik vagy 3-szor annyi szexpartnerük volt? Hülye egy gondolkodàs ez az biztos... A mostani pàromnak is aki 33 éves férfi nyílvàn voltak előttem kapcsolatai... Volt bulis időszaka is. Ezeket nem kérdezem tőle,mert nyílvàn nem fogadott cölibàtust előttem se... Mégse oltogatom hogy mekkora bunkó vagy hasonló. Elfogadtam hogy volt egy élete előttem is ès pont. Ő sem tart lotyónak stb. és elfogadjuk egymàs múltjàt ennyi.. Nem értem miért van ennyi hülye gondolkodàsú ember.. Mintha az hatàrozna meg valakit hogy hàny pasival/nővel szexelt,jesszus... Ő élete,ő dolga...
2015. aug. 17. 08:07
Tizenöt férfi egy huszonnégy év körüli nő szexuális életében kifejezetten soknak mondható.
Szerintem egy partner lenne a normális, de a férfiakra vonatkozóan is.
2015. aug. 21. 15:06
Nekem 29 volt, és most várok az igazira, azt akarom, hogy a 30. legyen az utolsó, örök.
A 30 egy szép kerek szám, az nem lehet akárki.
(Több, mint 1 éve nem volt 1éjszakásom.)
27N
2015. aug. 21. 15:14
Szerintem is sok... de ez nem feltétlenül jelenti, hogy r*bi, van, akinek sok sikertelen próbálkozásból jön össze ez a nagy szám, miközben végig az igazit keresi.
2015. aug. 21. 16:11
15/24 A kérdező kommentje:
Szeretném tisztázni, hogy sose mondtam, hogy ribi
Szerintem aki a szexet vagy csak az igazi keresése közben több pasival fekszik le az nem feltétlen ri..nc
Ha valaki az életét próbadugásokra rendezi be, soha az életben nem fogja élvezni az igazi szeretkezést. Ha valaki "Ki, mit tud-nak" rendezi a szerelmi életét, hamar kiesik és soha nem lesz boldog. Egy rövid idő után minden próba egyformán gyenge és élvezhetetlen lesz.
2015. aug. 21. 16:35
De nagy a pofája a férfiaknak, akik fél karjukat odaadnák az egy éjszakás kalandokért :)
Am kérdező, ha nem nézed ribinek a barátnődet, akkor mostmár végképp nem értem, hogy mit vársz, mit mondjunk rá...
2015. aug. 21. 21:09
18/24 anonim válasza:
32 éves leszek, 12 pasival feküdtem le. Mind a 12 "megvolt" 24 éves koromig, akkor ismertem meg a férjemet, azóta csak ő van, van már 2 gyerekünk. Szóval van fogalmam a gyereknevelésről is. :)
Sok? Lehet. Rib...nc voltam? Lehet. De nem érdekel, mert ha ez kellett ahhoz, hogy megtaláljam az Igazit, akkor megérte!
2015. aug. 29. 09:50
Attól is függ, hogy mikor kezdte, most mennyi idős és mennyi egyéjszakás volt belőle. Ha csak a matematikai részét nézzük, akkor simán kijöhet, hogy nem sok. Az érzelmek területén azért már kicsit árnyaltabb lenne a helyzet. /F.
2015. szept. 5. 17:51
Ribi vagy nem, azt nem tudom, de 24 évesen 15 pasi az sok.
2015. okt. 18. 20:11
Kapcsolódó kérdések: