Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 éves lány vagyok. És...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves lány vagyok. És nemrégiben egy csajos estén az egyik barátnőnk elmondta, hogy eddig Ő 15 pasival sexelt. Ezen én meghököltem egy kicsit, de ez csak nekem sok? Lányok véleményét várnám főleg! Megköszönném ha korotokat is odairnátok.

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 21:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Partner teren maradinak tartom magam. A komoly kapcsolat hive vagyok. Volt mar par - 3-4 - partnerem de egyikkel sem ereztem volna h megerdemli a szuzessegem, en erre buszkeseggel gondoltam es annak ajandekoztam aki ertekelni is fogja. Mar tobb eve egyutt vagyunk, nyitottak vagyunk egymas kivansagaira, amit nem is folytunk vagy utasitunk el elsore. Szerencsere amire idaig kivancsiak voltunk mindkettonknek bejott. Nem is vagyok arra h massal is kiprobaljam. Ha fiurol ha lanyrol van szo 20-25 eves korig a 10 partnerrel valo szexualis kapcsolat nekem mar nem fer bele. Nem vagyok prud meg semmi nem vartam az elso aktussal honapokat egy kapcsolatban, de nekem

Ez a szam sok, es ugy gondolom aki ekkora szamokkal rendelkezik, mar nem az erzelem vezerelte. Szemely szerint nekem ez elsodleges dolog. 20/L

2015. okt. 18. 21:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Hallod, nem mutatnál be a barátnődnek? :D
2016. jan. 2. 15:46
 23/24 anonim ***** válasza:
55%

Annyi pasival fekszik le,amennyivel akar,ez az ő élete.Számomra a r*b*nc nem az a személy,aki sok pasival lefekszik(vagyis ha válogatás nélkül bárkivel,akkor igen),hanem aki úgy viselkedik.Butácska,kidobja a melleit,csücsörítős képeket tölt fel netre,agyonsminkeli magát stb.

Szerintem nagyon jól teszi,hogy most pasizik,erre való a fiatalkor.Persze van,akinek kicsi a szexuális étvágya/kíváncsisága,az sosem fog ezzel egyetérteni és egyből ler*b*ncozza azt,akit érdekel a pasizás,bulizás.De inkább huszonévesen csinálja,mint majd 35-40 évesen,házasan jöjjön rá,hogy kihagyta a bulizós,laza időszakot az életéből aztán csalják egymást a férjével...

Amúgy 1-2 pasival lefeküdni nagyon kevés a tapasztalatszerzéshez és ahhoz,hogy rájöjj,mi a jó neked az ágyban.Én eddig 5 pasival feküdtem le és mindegyikkel teljesen más volt.

19L

2016. jan. 2. 16:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Hasonló arányok nálam is. Nekem nem volt sok, nem is értem, mitől lett volna sok, hanem pont elég. Most 29 vagyok, házasságban élek.

Elfogadom, hogy van, akinek ez nem igénye, sőt, nemhogy elfogadom, hanem semmi közöm hozzá. Ugyanezt várom fordítva is.

2016. jan. 2. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!