Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kedves velem, akko biztos h le fekudne velem?
Figyelt kérdés
neha nmtudom eldontenih most kedves mert szimpatikus vagyok neki vagy mert meg akar dugni?? honan lehet leszurni??2016. jún. 8. 08:28
11/16 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy a szimpátia vonzalommal is jár egy férfinál. Nálam biztosan.
12/16 anonim válasza:
Ritka a szexuális vonzalomtól mentes baráti érdeklődés férfi és nő közt.
Egy lánnyal nem azért akarok megismerkedni, mert tök jófej lehet meg annyira nem tetszik, hogy majd milyen jó barátok leszünk. Ha előtte nem ismertem a külső az amit először észreveszek. És ha egy lány tetszik, megdugnám. :D
HA már ismer és úgy kezdődik a jófejkedés, akkor is valószínű van valamilyen vonzódás.
Szóval ha a pasi kedves veled, akkor biztosan megdugna.
13/16 anonim válasza:
A fiúknak csak hátsószándékaik vannak :)
14/16 anonim válasza:
És aki más férfiakkal is kedves, az búza?
15/16 anonim válasza:
esetek többségében igen. Mármint én is szívesebben vagyok kedves egy olyan lánnyal aki tetszik nekem (nem feltétlen jelenti, hogy lefeküdnék vele, de lány és szép). De szimpátián is múlik. Egy sármos embernek mindig jobban segítenek, mint egy undoknak.
16/16 anonim válasza:
Szerintem ezen fölösleges filózni, mert a lényeg az, hogy kedves veled. Élvezd a társaságát és, ha akar valamit úgyis ki fog derülni. Én mindig ezt a taktikát követem, mert őrjítő azon gondolkodni, hogy ő vajon mit gondolhat, amikor ezt teszi.És akkor mi lesz, hogy ha ez történik, de mi van, ha nem ez történik .... Véleményem szerint a pasik nem csak azért lehetnek kedvesek egy nővel, mert le akarnak vele feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!