Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok velemenyere lennek kivancsi, hogy nektek milyen az idealis pasi? Ugy kulsoleg mint belsoleg.
Nekem kulsoleg nincs idealom..fogjon meg benne valami aztan annyi :)
Belsoleg viszont..legyen kedves,aranyos,szeressen,jo humor se art :) huseges legyen!!
#1 :D
Diszkóban, utcán? :D
Szerintem itt GyK-n jobb esélyed van értelmes pasit találni, mint diszkóban :D Bár amit leírtál az alapján nyilván nem intellektuális igényeid vannak
Külsőre: legyen nálam magasabb (154cm), egy sportosabb, kicsit "masszívabb" ember legyen, persze nem a gorilla kategória, csak látszódjon, hogy sportol valamit (bármikor fel tudjon kapni 50kg-t (engem:))). Ne legyen szőke, bármi más jöhet, legyen szőrös, tetkója is lehet.
Belső: legyen egy lelkiekben örök gyerek, okos, értelmes úriember. Lehessen vele nevetni, beszélni, táncolni, játszani, vagy épp sírni a vállán. Legyen gyengéd, de azért tudjon az asztalra csapni. Perverz és szenvedélyes, aki elviseli és szereti azt a bújós, szeretet éhes idiótát, aki vagyok, hogy én is ugyanezt tehessem vele. :)
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!