Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak orális szex végén amikor a partnerem éppen elélvez?
18 éves lány vagyok, első komolyabb kapcsolatomhoz értem, és már ott járunk, hogy kezdjük egymás testét felfedezni. Pár napja kölcsönösen elégítettük ki egymást orálisan, nagyon élveztem én is amikor őt kényeztettem, szerelemből, érzelmesen történt minden. Sokat olvastam már, hogy miket szeretnek a férfiak, be is vetettem néhány trükköt, úgy érzem levettem a lábáról. Természetesen hagytam, hogy a számba élvezzen, ez egy teljesen természetes dolog úgy gondolom. Viszont nem tudtam, hogy amikor már jön ki a sperma mit csináljak!? Én akkor is le-fel mozogtam kicsit a számmal... nem akartam megállni, gondoltam abból sem lesz baj ha folytatom. De mit kell olyankor csinálni? Segítsetek kérlek :)
Normális válaszokat előre is köszönöm!
Na most indul a privát áradat....
Félre a viccet...Ugye mindenki másképp szereti...
Ha engem kérdezel,amikor már lükteti bele a szádba,akkor hagyd abba a mozgást...esetleg egy picit simogsad a péniszt hosszában,de nagyon finoman. Vagy esetleg a zacskót a markodba fogod..szintén nagyon finoman
egy picit még szopizd (nem mintha sok értelme lenne) de akkor nincs az a vége sluszz-passz érzés.
és nyeldle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!