Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális dolog egy kapcsolatban?
A jelenlegi barátommal vesztettem el a szüzességem. Én nem értem, mindenki azt mondja, hogy a szex milyen jó és élvezetes, de nekem csak szenvedés. Mondhatni muszájból csinálom. Már az első alkalom is rossz volt, nagyon fájt végig, kis élvezet sem volt benne. Azóta sem, a barátom azt mondta hogy ő úgy szereti, hogy én nem vagyok túl nedves, mert neki így jobb. Szerintem ha nedvesebb lennék, jobban élvezném, de nem megy, mert rögtön csak arra gondolok hogy megint 20 percnyi fájdalom vár rám. A petting annyiból áll nálunk, hogy én leszopom a barátomat, ő meg nyalogatja a melleimet, nagyjából ez az egyetlen élvezetes dolog az egészben számomra. Sokat olvastam a szexről, mi hogy meg, ki hogyan csinálja, mitől lesz jobb, rosszabb stb. De a barátom sosem hallgat végig, és mivel ő tapasztalt, én értem hogy jobban tudja mint én, de miért van az, hogy MINDENKI élvezi a szexet ENGEM KIVÉVE? Még sosem volt orgazmusom, magamnak sem tudok okozni, mert közben is csak a szex jut eszembe és oda a varázs. Szeretném, ha ez egy élvezetes dolog lenne a számomra is. De a barátom szerint mindent jól csinálunk, majd megszokom, és én remélem hogy így lesz, mert már kb. 15 alkalmon vagyok túl, és semmi sem változott. Vágynék a kielégülésre, de úgy tűnik valami gond van velem. :(
Van esetleg valamilyen tanácsotok? Előre is köszönöm:)
18L
Sokadikként én is azt mondom, hogy azonnal hagyd ott.
Ő nem tudja jobban mi jó a szexben. Feltételezem, hogy egy normális pasival te már az első alkalomnál jobban tudod mi kell magadnak és mi a pasinak. Nem ő a tapasztaltabb. Ő egy tapasztalatlan szexuális kultúrával egyáltalán nem rendelkező kis p.ö.c.s.
És legfőképpen önző. Lehet, hogy most még csak a szex terén (mivel a kapcsolatotok többi részéről nem meséltél), de előbb utóbb újabb területeken is ez vár rád.
Játsszunk el a gondolattal, hogy ott vagytok 15 év múlva kb. 2 gyerekkel.
Szerinted ki fogja vezetni a háztartást a munka mellett, és ki fogja nevelni a gyerekeket? Nem ti együtt, hanem TE. Neki meg legyen minden este meleg ebéd, vacsora, másnapra ruha kikészítve és esténként egy punci odatartva ha épp úgy kívánja.
Akkor lesz jó elhagyni, vagy még most az elején amíg minden esélyed megvan normális pasit találni és a neki köszönhetően kialakult szexuális gátlásaidat is egy figyelmes fiúval még leküzdeni, hogy teljes és boldog életet élj, ami mentes mindenféle frusztrációtól?
Szerintem tudod a választ.
Szakíts vele. És nem érdemel második esélyt ha azzal jönne. Azt már régen eljátszotta.
Sőt, továbbmegyek. Amit ő csinál, igazándiból már már súrolja a nemi erőszak határát.
Nem csak az az erőszak amikor lefognak és megtörténik hanem ha akaratod ellenére valamilyen módon rávesznek, hogy megtedd. Te nem élvezed. Valamiért mégis lefekszel vele. Ha nem ő akkor te erőszakolod meg magad, hogy elviseled.
De hidd el ez neked nem csak hosszútávon nem jó, már most rövidtávon hazavágott, hiszen félsz egy olyan dologtól amit a legtöbb ember örömmel csinál és páran még hajszolják is és függővé válnak. Azért itt igaz a mondás, hogy ha a környezeteben mindenki más forgalommal szemben halad akkor lehet mégis te tartasz a rossz irányba, nem? DE!
Dobd ki.
Amit már 25-en leírtak, nem ismétlem meg. Van valami amire senki nem kérdezett rá: soha nem volt még orgazmusod, már masztizni sem szeretsz. Ezek szerint mielőtt ezt a fószert megismerted, azelőtt sem volt orgazmusod a saját masztidtól? (akkor még nem akadályoztathatott a rossz élmény)
Másik ami feltűnik, hogy Te még egyszer sem szóltál hozzá a válaszokhoz...
Egy ilyen két éves tinikapcsolat még nem a világ, ettől csakis jobbra, mélyebbre számíthatsz.
Az önbecsüléseden persze dolgoznod kell, ebben megvan a szakértő, megértő, célirányos segítség módja, de az nem ez amit most műveltek.
A többit megírtam inkább priviben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!