Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítanom kéne?
Minden más oké. De tényleg.
Egyedül ez a bajom, de ez iszonyatosan zavar.
#2:
Persze, hogy meg kéne próbálni megbeszélni, de nézd, ő ezt ide írta fel ahelyett, hogy most a barátnőjével ücsörögne egy asztalnál és erről beszélne. Szerinted van értelme javasolni a beszélgetést, meg úgy egyáltalán a kapcsolatot neki, ha ennyire nem őszinte vele?
tl;dr nem a szexuális problémáival van a fő gond, hanem azzal, hogy nem beszélik meg egymás között a problémáikat.
Aki rögtön leszólja amiatt, hogy csak a szex számít neki, az nem értem, miért teszi. Egy jó kapcsolatba igen is szükséges a jó szex is. Nem létfontosságú, de ez is hozzátartozik. És, ha hosszútávon nem jó, az problémákhoz vezet, lásd, itt. A kérdező gondolom először azért írt ide, mert bizonytalan, szereti a lányt, de ez tényleg nem jó neki, nem tudja, mihez kezdjen, ezért tanácsot szeretett volna. Szerintem pusztán erről van szó.
A kérdésre visszatérve: Ne, még ne szakíts. Üljetek le beszélgetni, lehet, hogy van megoldás a problémára. Talán ez most eltúlzottnak hangzik, de ez sokszor ered lelki problémákból, amikre talán fényt tudtok deríteni, és segíteni rajta. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor egy próbát mindenképp megér - mit veszíthetsz?
Aha, és mégis honnan a rákból veszitek, hogy nem próbálta a srác már százezerszer megbeszélni a csajjal a dolgot? Az, hogy valaki kiír ide egy kérdést, egyáltalán nem feltétlenül azt jelenti, hogy soha semmi más módon nem próbálta még megoldani a problémát. Csak szólok.
Kérdező, ha sehogy sem sikerül megoldani a dolgot, szerintem igen, szakítanod kéne. Nekem is volt ilyen csajom, regényt lehetne írni arról, mennyit próbálkoztam vele hiába. Ma már csak azt sajnálom, hogy nem hagytam ott sokkal korábban.
#6: onnan, hogy nincs ott a "barátnőmmel is beszéltem róla, de semmi se történt".
De még így is áll a véleményem. Mert ha beszélt róla, és úgyse történt semmi, akkor se érdemes együtt maradniuk pont ezért (ahogyan írtad).
Hasonlo cipoben jarok en is..
Mi regota egyutt vagyunk es mikor van szex az egesz jo, de sokszor o napokig el van egyuttlet nelkul, amit nem ertek..es az ilyen periodusok utan mar nekem nincs kedvem szexelni vele, hiaba vagyok kiehezve teljesen :/
Raadasul nem nagykepusegbol, de kb futnak utanam a csajok. Ezerszer beszeltem vele errol, viszont ugy gondolom nem lehet megvaltoztatni vkit, neki a szex mas prioritast jelent, mint nalam. Nekem baromi fontos, szamara sztem kevesbe..
Illetve nem szeretnem, h azert fekudjon le velem mert en igenylem hanem o sajat maga vagyjon ra. Nem a sajat kielegulesem a celom :/
Nehez dio ..
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!