Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik voltak már prostinál!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik voltak már prostinál! Megbántátok hogy elmentetek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 6. 10:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 12.40 egyetértek veled!
2016. jún. 6. 20:18
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
20:05 ja igen, az hogy valakinek nem jutott p*na az ugyanolyan borzalmas mint az akit kvázi megerőszakolnak... Érdekes gondolkozás. Kár, hogy a férfiaknak ennyire a szex körül forog az életük. Én még sosem gondoltam, hogy gondot okoz egy szűz pasi, ellenben azt bottal sem piszkálnám meg aki képes olyan személyt kihasználni és dugni aki ezt nem élvezi.
2016. jún. 6. 20:21
 23/31 anonim ***** válasza:
20:15 nőként te már csak tudod hogy mennyire menő gátlásos szűz srácnak lenni akit levegőnek néz a női társadalom 15-töl 25-ig terjedő hányada! Igen is van létjogosúltsága ennek a fajta dolognak is ha valakit visszahúzódó természettel vett meg az úr! Lehet hogy te lenézed de az az igazság hogy az ellenérved olyan gyenge hogy alig áll meg a saját lábán!ha ez a legjobb amit fel tudsz hozni akkor inkább ne írj vagy találj ki valami jobbat!
2016. jún. 6. 20:39
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, ha gátlásos vagy. De elárulok neked valamit: ez csak a rothadó társadalom nyomása (pszichológiai nyomás). Tudom, hogy ezzel nem segítelek előre, de a helyedben elgondolkodnék azon, hogy rosszul érezzem-e magam a többség akarata miatt.
2016. jún. 6. 20:44
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Mégis melyik univerzumban? Ahol Botswana szuperhatalom?

Te ritka ostoba vagy. Igazi libsi, aki mindenféle mocsoknak kehordja a prostizó férfiakat miközben vérzik a szive a qrvákért akiket a patriarchátus áldozatainak tekint. A prostik nagy része nagyon is jól megél. Ennyit az egyoldalú empátiádról. Tégy neg egy szívességet és kefélj egy jót. Hátha nem leszel ekkora gyökér.

2016. jún. 6. 21:31
 26/31 anonim ***** válasza:

20:

Mit gondolsz egyáltalán? Szerinted elmondtam valaha bárkinek is hogy prostival veszítettem el? Sem családtag, sem barátok, sem nő nem tudta és nem fogja megtudni soha a jövőben sem. Ez egy olyan titok, amit egyedül én tudok.

22:

Igen, képzeld a férfiak és a nők mások. Nem egyformák. Örülök hogy ezt ennyi idősen sikerült megértened, felfognod. Nekünk a szex és a szexuális sikerek fontosabbak férfiként általában, mint a nőknek általában. Ilyennek születtünk, ez van, mint ahogy a fekák fekának, a melegek meg melegnek.

2016. jún. 7. 09:47
 27/31 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó a prosti a magánügyed. A qrvázást, egyéjszakást, szexkapcsolatot nem meséljük el az aktuális nőnknek mert nem tudja megfelelő módon kezelni. És igen mivel férfiként melózol a szexért ez egyfajta siker fokmérő. Persze úgy könnyű ugatni, hogy a pinájáta mindig van igényük és kb semmit semmit sem kell tenni a sikerért.
2016. jún. 7. 12:55
 28/31 anonim ***** válasza:
#16 énis pont ugyan ebben a cipőben vagyok 19 évesen.A kérdés az lenne ,hogy miután voltál nem éreztél késztetést ,hogy máskor is menj ??
2016. jún. 7. 13:29
 29/31 anonim ***** válasza:
utolsó voltam , #18 tól is ugyenezt kérdem :)
2016. jún. 7. 13:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Több tucat hosszabb rövidebb kapcsolat után voltam egyszer. Pusztán azért, hogy elmondhassam, ezt is kipróbáltam. Olyan volt, mint amilyenre számítottam. Semmitérő, érzelem nélküli szex.
2016. jún. 8. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!