Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak már prostinál! Megbántátok hogy elmentetek?
6: Nyomorult vagy, de el is mondom hogy miért.
Most 25 éves srác vagyok és 19 évesen mentem el lakásos prostihoz, miután előtte 5-6 éven keresztül hiába próbálkoztam a lányoknál és nem volt még egy csók sem az életemben. Egy szép 30-as nőt választottam, aki külső tulajdonságaira nagyon a zsánerem volt.
Életemben egyszer voltam prostinál, ennél a szüzességelvételi alkalomnál, ahol két menet/egy óráért fizettem. Most figyelj: NAGYON MEGÉRTE. Előtte önmagában attól is önbizalomhiányos voltam, hogy még szűz voltam és nem voltam nővel. Ez nagyon nagy részét tette ki 16-17 éves koromtól kezdve annak, hogy visszahúzódó és félénk voltam a lányokkal a tapasztalatlanságom miatt. A dugás után ez hirtelen elszállt, eltűnt. Egy jó barátom még azt is megjegyezte pár nappal az eset után, hogy milyen kihúzva, egyenesebb tartással járok mint bármikor korábban.
Fél évvel később lett az első barátnőm. Nyitottabb, lazább, nyugodtabb lettem a nőkkel miután elveszítettem, mert már nem frusztrált az, hogy még élőben nem is láttam puncit. A változásban szerintem nagy szerepe volt ennek is, hogy végre volt szexben részem az életben.
Kímélj már neg minket a tinilányoks fa***idtók mert nagyon röhejes vagy.
16:
Gondolom arról nem hallottál, hogy nagyon sok fajta prosti van. Vannak lakásos prostik, útszéli prostik, hostessek és luxusprostik például. Vannak a szezonban a turistákra specializálódott prostik és vannak olyan prostik, akik
Ezek között nem egyforma arányban vannak mindenhol önként benne levők és kényszerítettek. Mi most lakásos prostikról beszélünk, akik pl fent vannak a rosszlanyok.hu nevű oldalon is.
Én teljesen megértem, ha egy nő inkább elmegy kvának lakásra dolgozni hogy megkeressen tisztán havi nettó 200-400 ezret, minthogy mondjuk valami minimálbéres vagy ahhoz közeli szakmában dolgozzon 100 ezer nettó alatti pénzért.
A világon biztos sok országban komoly probléma a kényszerített prostitúció, de az pont nem Magyarország. Mind nálunk gazdagabb, mind nálunk szegényebb országokban ez sokkal jellemzőbb. Ebben az országban a prostik kevesebb mint 10%-a kényszerített prosti, a legtöbb egyszerűen csak a jó pénzért megy el annak.
Akkir az érem másik oldala, hogy nagyon sokan önként csinálják mert túl hülyék és/lusták dolgozni.
Ennyi erővel benned sincs semmi empátia azok iránt a 20-as szűz srácok iránt akik emiatt szoronganak mert folyamatosan lekoptatták őket sokszor durva, megalázó módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!