Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt a legidősebb ember, akivel valaha szexeltetek?
Figyelt kérdés
Hozzátok képest a legidősebb. Mik voltak az életkorok?2016. jún. 5. 22:34
11/21 anonim válasza:
10.
Te aztán már csak tudod... OMG
Ő kérte direkt, hogy csináljak úgy mintha 20 éves lenne, szőke paróka volt rajta, smink, magassarkú, stb, + fizetett érte, így azt mondtam miért ne.
És jobb volt az orál technikája is mint sok 15-16 éves rbinek...
14/21 anonim válasza:
Én 18 voltam, a nő 45.
Én 30 voltam (és vagyok is), a lany 18.
De szívesen szexelnék 18 alattival is...
15/21 anonim válasza:
Jó ideig velem hasonló korú csajokkal szeretkeztem
19 voltam amikor elvesztettem az akkori 16,5 éves barátnőmmel (eddig ez volt a legfiatalabb).
most 29 éves vagyok és a legidősebb 27 éves volt.
17/21 anonim válasza:
én 14 voltam a néni meg 125 éves
19/21 anonim válasza:
67 volt a hölgy...én meg 52....
20/21 anonim válasza:
Idősebb +1 év, fiatalabb -3 ez volt a maximum mindkét irányba. De nem is igényem, h több legyen, mivel én nem fekszem csak úgy le senkivel. Ha meg lefekszem vele, akkor kapcsolatot is akarok. Annál meg szerintem hátrány a nagy korkülömbség. De meg amúgy sem vonz a dolog. Fiatalok felé egyáltalán nem. Idősebb felé még talán, de ahhoz meg nincs elég önbizalmam, úgyhogy maradok a saját korosztályomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!