Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok miért nem akarjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem akarjátok elhinni hogy minimum 10férfibol 5-6 megőrül a pici cicikért?

Figyelt kérdés
33éves multam és miota az eszemet tudom a kicsik jönnek be..sőt imádom ha nem átlagos pl kicsit log kicsit formátlan..ez annyira eredeti.. szilikon nőt nem tudnék elfogadni hosszutávon..nagyon zavarna.. (egy tapasztalt pasi)
2016. jún. 5. 08:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
En speciel azert nem hiszem el, hogy vannak olyan pasik akik a kis mellekert "megorulnek" mert mindig olyan pasikkal hozott ossze a sors akikrol kiderul a vegen, hogy a nagyobb melleket tartjak vonzobbnak es ez sokat rontott az onbecsulesemen az evek soran.
2016. jún. 5. 09:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Én elhiszem és megértem:D Ha férfi lennék nekem is a kicsi tetszene:) Az ami kicsi de formás. De ha nem így lenne akkor is megérteném, mert mindenkinek más tetszik:)
2016. jún. 5. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:
nekem is a kicsi jön be nem értem mi a hihetetlen benne.
2016. jún. 5. 10:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Elhiszem, de nem érdekel. Nekem akkor is a nagy mellek tetszenek, ezért se szeretem a sajátomat, mert kicsik. Nem neked vagy bármely másik pasinak akarok tetszeni, hanem magamnak.
2016. jún. 5. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 75/B-s, az gondolom olyan átlag méret!

Van hogy rám jön, hogy nekem nagyobb kell, de igazából én elvagyok így is.

Amelyik pasinak nem tetszik, az ne nálam próbálkozzon.

(volt már olyan férfi, aki beszólt, hogy miért hagytam otthon a mellem, de persze azért írt/hívogatott, hogy menjek el vele randizni...:D)

2016. jún. 5. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert olyanokkal futunk ossze akiknek a nagyok jonnek be..
2016. jún. 5. 11:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Hoppá volt egy önbizalmam az én 75D mellemmel...

15L

2016. jún. 5. 12:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert a tévében nem ezt látni. És a tévé ugye sosem hazudik.
2016. jún. 5. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Mire alapozod ezt az adatot?

Amúgy kb senkit nem érdekel mure gerjedsz.

2016. jún. 5. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!