Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 15 cm megfelel nektek?
Figyelt kérdés
15 cm és 12 cm a kerülete, egy lány megmarkolta már, ő azt mondta hogy neki tetszik és hogy nagy, de lehet csak nem akart megbántani vagy ilyesmi.Végül más okból szétmentünk, de az lényegtelen.Szóval arra lennék kíváncsi hogy aki volt már ilyennel, annak mik a tapasztalatai?2016. jún. 4. 20:43
11/12 anonim válasza:
A 15cm átlag méret, szemben az ilyen 12cm-el, ami tényleg kicsi és nevetséges is (sajnos nekem csak ekkora). A 12cm kerület az elég vékony, nekem is ekkora és tudom, hogy vékony. A nők nagy részének igenis számít a méret. Akkora öngólt rúg némelyik, amelyik így kezdi, hogy az exemnek is ekkora volt XD.. Amúgy itt ne várj tőlük őszinteséget...
12/12 A kérdező kommentje:
Elég volt mindenkinek eddig :DDD
2017. dec. 6. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!