Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! 15 cm megfelel nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 15 cm megfelel nektek?

Figyelt kérdés
15 cm és 12 cm a kerülete, egy lány megmarkolta már, ő azt mondta hogy neki tetszik és hogy nagy, de lehet csak nem akart megbántani vagy ilyesmi.Végül más okból szétmentünk, de az lényegtelen.Szóval arra lennék kíváncsi hogy aki volt már ilyennel, annak mik a tapasztalatai?

2016. jún. 4. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj már, mindenkinek meg fog felelni. :D
2016. jún. 4. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam, nem láttam még. :D Nem a méreten múlik, hanem hogy az adott darab milyen.
2016. jún. 4. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Páromé 14 cm hosszú, és még ezzel is simán lehet fájdalmat okozni bizonyos pózokban.
2016. jún. 4. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:

És ha azt mondom, hogy nekem nagy/kicsi, akkor összeomlasz bánatodban?

Teljesen mind1, hogy itt mit mond a nagy többség, szerintem velünk nem fogsz szexelni. De ha igen, akkor én esküszöm megmondom neked személyesen, hogy ez most nagy-e vagy sem.

Atyavilááág! Még mindig itt tartanak a pasik, hogy vonalzóval a tükör előtt méregetik magukat?! Jajj, látom is lelki szemeim előtt. ;Đ

2016. jún. 4. 20:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Jólvan na, hát úgyse tudok mit csinálni vele, max pár évem még van amíg nőhet, 185 magas vagyok ehhez 90kg és így az összképbe nem tűnik valami nagynak.:D De köszi a válaszokat jófejek vagytok! :D
2016. jún. 4. 21:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik.. sok férfinek van ekkora meg ennél joval kisebb is.

Ki tudod vele bőven elégiteni

2016. jún. 4. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Páromé jóval kisebb, és imádom. 20/l
2016. jún. 4. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Jovanazugy!!!! 😊 a magas pasiknak még jobban problémás a méret 😊 volt egy 206cm pasim 17cm volt neki! Tokeletes volt!
2016. jún. 4. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy 10 vagy 20 cm hosszú :D mind a kettő méret képes teherbe ejteni egy nőt! :DDDD
2016. jún. 5. 00:03
 10/12 anonim válasza:
Dehogy felel. Jobb lenne, ha pisilésen kívül mással nem is próbálkoznál. Bújj el a világ elől, kis huszár. Én felcsatolható péniszt rögzítenék a pofádra, s maximum így tudnék veled szexuálisan érintkezni.
2016. jún. 5. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!