Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a péniszhossz, amivel bizonyos helyeken/helyzetekben már lehet kérkedni jogosan?
Most nem arról beszélek hogy kiírod facebookra, a homlokodra vagy ismerkedéskor ez az első, amit közölsz a lánnyal, mert normálisan gondoltam. Hanem hogy alkalmi partner keresésénél már érdemes megemlíteni, barátok/haverok előtt fel lehet hozni pár sör mellett dicsekedve, vagy hasonlók.
Így kérdezlek téged: Mi az a MINIMUM péniszhossz centiméterben, amit ha megtudnál egy másik emberről hogy neki akkora van, arra elismerően bólítanál egyet?
Tényleg tudom hogy nem csak a farokméretről szól az élet, de a kérdésre válaszoljatok kérlek.
#3 vagyok.
Oké. Mivel eddigi partnereimnek mind 18+ mérete volt, ezért én csak arra figyelnék fel, ha vki 25-30 centit hazudna be.
Sose értettem, hogy
1. Minek kérkedni vele - hisz, mint ahogy írták előttem is, az ilyesmi adottság, nem érdem. Azzal se kérkedek, ha kék szemem vagy barna hajam van.
2. Miért számít annyira a méret, de komolyan? Nekem fiúként soha nem jutott eszembe, hogy mi lenne, ha nagyobb lenne. Kit érdekel? A fő az, hogy a barátnőmnek elég legyen. Engem aztán igazán nem zavar, úgy, ahogy van. Csak ne lenne begyulladva a húgycsövem, az zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!