Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a péniszhossz, amivel bizonyos helyeken/helyzetekben már lehet kérkedni jogosan?
Most nem arról beszélek hogy kiírod facebookra, a homlokodra vagy ismerkedéskor ez az első, amit közölsz a lánnyal, mert normálisan gondoltam. Hanem hogy alkalmi partner keresésénél már érdemes megemlíteni, barátok/haverok előtt fel lehet hozni pár sör mellett dicsekedve, vagy hasonlók.
Így kérdezlek téged: Mi az a MINIMUM péniszhossz centiméterben, amit ha megtudnál egy másik emberről hogy neki akkora van, arra elismerően bólítanál egyet?
Tényleg tudom hogy nem csak a farokméretről szól az élet, de a kérdésre válaszoljatok kérlek.
Nincs olyan péniszhossz amire én bármilyen körülmények között is bárhogyan is bólintanék.. a pénisztől vett relatív távolságtól függetlenül. :D
Főleg nem ivás közben..XD
Szerintem sem valami emelkedett dolog ezt szóba hozni bármilyen körülmények között.
Inkább esetleg a "tudásodra" célozva: "Csak úgy nyögött engem." De nem tudom, hogy lenne-e ennek is ideális helyzet.
Semekkora, mert nem a te érdemed az, hogy mondjuk van egy 45centis szerszám a gatyádban, mint ahogy az sem a te hibát, hogy mondjuk 10centi van a gatyádban.
Tudni kell használni, és valóban, primitív dolog ilyennel kérkedni.. tanulj kitűnően, érj el minél több versenyen, legyen az tanulmányi, akár sport - döntős helyezéseket, na ezekkel, már lehet "kérkedni" "JOGOSAN" mert ezekért mondjuk teszel is valamit.
8:
Köszönöm szépen! Akármennyire is civilizálatlannak, prolinak, parasztosnak, bunkónak tűnik nektek, ilyen válaszokra számítottam végig, mint amilyen a tiéd is volt. Ezért is írtam ki a leírásban ötszörösen, hogy ezen lépjetek túl kérlek és csak számokat írjatok. Nem ettől lesztek/nem lesztek ősemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!