Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit értetek azalatt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit értetek azalatt, hogy "szétdugni" egy nőt?

Figyelt kérdés

Gondolom durván szexelni vele. Barátommal általában mindig ilyen romantikus szeretkezések vannak, amik jók nagyon. De barátnők tegnap mesélte, hogy azt írta neki a pasija, hogy ma este szét fogja dugni.

Elég izgatóan hangzik, de sajnos elkèpzelni se tudom milyen. Barátomnak felhoztam, azt mondta, hogy ő inkább romantikusan szeret szexelni, de ha iszik akkor be tud vadulni. 18/l

2016. jún. 3. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van. Az ami neked mukodik, az a jo!

Megfelelesi kenyszerbol nem jo durvabb szex, ha nem szereted. Egyebkent az asszony azt szereti, ha utos es tempos es nem allok meg, hiaba konyorog...

Remeg a laba, szedul es vagy 15 percig csak maga ele nez. Nalunk mar szokas, hogy en megyek zuhanyozni eloszor, mert mire vegzek, addigra magahoz ter :)

2016. jún. 3. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
"Szétdugás" az, amikor finomkodás helyett van egy kis durvulás. Kis hajtépés, torokszorítás, kemény menettempó, esetleg még egy kis paskolás is. Én pl. alapban szeretnék nőkkel mindig finomabb lenni, de sok csaj ezt kifejezetten igényli, állóképesség nélküli, puhány férfinak érzi azt, aki ebben gyenge.
2016. jún. 3. 14:14
 13/15 anonim ***** válasza:
47%

Ez a 4-es meg a 7-es mekkora idiotasagot ir! :D

Imadok vadul b@$zni, de az elmult 10 evben senkinek nem lett belso verzese, es a pia tenyleg segit jobban elohozni az osztonoket es feloldani a gatlasokat.;)

2016. jún. 3. 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:

13-as, én 4-es vagyok:

úgy beszélsz, mint egy jóllakott óvodás.

Hány éves vagy te, hogy ilyenekt mondasz ?

Fogadjunk tapasztaltabb vagy mint isten.

Ez a 13-as egy kamu.

Gátlásokat a fejben kell megszüntetni józanon, nem alkohollal.

2016. jún. 3. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Jol is laktam, chilis babot ettem rizzsel. 31 vagyok es ezek szerint mashogy latom a vilagot, mast tapasztaltam.

B@$ztal mar meg ugy igazan egy not, mint egy utolso k.rv@t? Kemenyen, vadul, dominansan? Imadjak. En is. Es a pia szerintem segit bizonyos esetekben oldani a gatlasokat. Tudnek peldakat hozni, de most nem fejtem ki.

Amugy Isten itt ul mellettem, uzensz neki valamit?:):*

2016. jún. 3. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!